Serum pentru gene cu ulei de ricin BIO și acid hialuronic

49,00 RON

Ne protejează ochii și ne conferă o privire seducătoare. Cu toate acestea, genele noastre sunt deseori neglijate ori fragilizate de produse cosmetice sau de curățare agresive.

Reîntinerește-ți genele cu serumul special care conține:

- două ingrediente active care fortifică firele de păr: Biotinoyl Tripeptide-1 și extractul din germeni de mazăre
- două ingrediente regeneratoare și stimulante: uleiul de ricin și Panthenolul
- acid hialuronic

Folosit constant, acest serum fortifică și favorizează creșterea genelor, le redă rezistența și frumusețea. Textura sa non-grasă și pensonul aplicator tip eyeliner, permit o utilizare simplă și rapidă. Nu interferează cu machiajul. 

Capacitate: 6 ml
Ambalaj: Tub cu penson aplicator, din plastic 100% reciclabil. 

Stoc

Plata la livrare este disponibil pentru transportatorii menționate mai jos.

Curier rapid

Frogo SIBIU - SELIMBAR

Posta romana

Gossip Tree

Serumul pentru gene conține o sinergie de ingrediente active cu eficacitate dovedită pentru:

✓ Stimularea creșterii genelor de la rădăcină
✓ Reechilibrarea ciclului de viață al genelor și prelungirea fazei de creștere (faza anagenă) a genelor existente. 
✓ Îmbunătățirea creșterii genelor prin furnizarea unui plus de keratinocite. Rezultat: gene mai lungi, mai puternice și mai groase.
✓ Favorizează fixarea foliculilor piloși și stimulează sinteza moleculelor de adeziune (Laminină 5 și Colagen 4) pentru gene mai rezistente.
✓ Îmbunătățește regenerarea genelor prin stimularea foliculului pilos. 
✓ Densifică, fortifică și repară genele fragilizate din cauza procesului natural de îmbătrânire sau a aplicării zilnice de mascara, gene false, extensii etc. SĂ NE INFORMĂM!

Citește pentru a înțelege mai bine ciclul de creștere al genelor:


Durata de viață a genelor este de la 4 la 11 luni. Ca și în cazul firelor de păr, ciclul de viață se împarte în 4 etape:

 

Legendă imagine:

a- firul de geană propriu-zis
b- foliculul pilos
c- papila dermică (cu rol în hrănirea firului)
d- o nouă geană care se formează
e- vechea geană care urmează să cadă

1 - Faza anagenă - Aceasta este faza de creștere a genelor. Durează între 1 și 2 luni. Papila dermică prezentă la baza foliculului pilos va permite apariția și creșterea genelor. 

2 - Faza catagenă - Durează 15 zile și este faza de tranziție în care rădăcina firelor de gene se va detașa de papila dermică  

3 - Faza telogenă - Aceasta este faza de maturitate și cădere a genelor. Poate dura între 4 și 9 luni. Foliculul pilos se va regenera și reatașa de papila dermică, pentru a permite apariția un nou fir. 

4 - Căderea firului vechi, nașterea firului nou. 


ÎNTREBĂRI FRECVENTE


 Cum se utilizează serumul pentru gene?

Demachiază corect tenul și pleoapele. Aplică serumul, cu ajutorul pensonului subțire, pe pleoapele superioare (curate și uscate), exact la baza genelor. Produsul NU se clătește. 
Recomandăm să-l folosești seara, pentru a-l lăsa să acționeze peste noapte. Îl poți aplica însă și dimineața, înainte de a folosi mascara. 

 Cât de frecvent pot aplica serumul?

Folosește serumul pentru gene consecvent, o dată pe zi, pe o perioadă de 4 luni. La finalul acestei perioade, aplică serumul de 2 ori pe săptămână, pentru a menține sănătatea genelor și a le proteja de degradarea cotidiană (demachiere, poluare etc.)
Un flacon permite realizarea unei cure de tratament a genelor de 4 luni. 

 Poate fi utilizat de femeile gravide sau care alăptează?

Da, acest serum este potrivit și femeilor gravide sau care alăptează. 

 Acest serum poate fi aplicat și pe sprâncene?

Da, poate fi aplicat, efectul fiind fortifiant și regenerant. Aplică serumul pe sprâncenele curate și uscate. Nu-l clăti și lasă-l să acționeze peste noapte. 
AZ12

Ingrediente: Aqua, Ricinus Communis Seed Oil (ulei de ricin), Pentylene Glycol, Propanediol, Panthenol (vitamina B5), Glycerin, Astragalus Gummifer Gum, Biotinoyl Tripeptide-1, Pisum Sativum Sprout Extract (extract din germeni de mazăre), Arginine, Tocopherol (vitamina E), Phytic Acid, Citric Acid, Helianthus Annuus Seed Oil (ulei de floarea soarelui).

Aroma-Zone este implicată într-un parteneriat cu asociația One Voice care luptă împotriva testării produselor cosmetice pe animale, încă din 2010. Produsele Aroma-Zone și ingredientele din compoziția acestora nu sunt testate pe animale. 

Adaugă un review !

Adaugă un review