Ingredientele Luthelo

Iubesc ingredientele autohtone si cred ca pielea noastra raspunde cel mai bine la mangaierea lor. Galbenelele, musetelul, catina, ricinul, sunatoarea si morcovul traiesc aici dintotdeauna, de pe vremea stramosilor nostri, pe care i-au ajutat sa-si pastreze sanatatea cand medicamentele nici macar nu se inventasera. Le-am folosit inca de la primele mele sapunuri si o sa le folosesc in continuare sunt usor de  gasit si cred din toata inima in puterea lor vindecatoare.

 

In ultimii ani au aparut la noi in batatura – si in magazinele virtuale - o sumedenie de ingrediente exotice: unt de shea, argan, unt de cacao, ulei de cocos, jojoba, ulei de migdale etc. Le-am descoperit si le-am adoptat cu bucurie, mai ales dupa ce am testat pe pielea mea efectele lor hidratante si anti-rid. Ne imbogatesc viata si ne mentin sanatatea, vitalitatea si stralucirea pielii. In plus, au avantajul ca le poti folosi ca atare, in stare bruta.

 

Autohtone sau exotice, toate ingredientele pe care le folosesc eu vin din surse autorizate, cu certificate de garantie si de conformitate si fise tehnice. Vreau sa le ofer clientilor mei produse verificate, sigure si sanatoase. De la asta a si pornit Luthelo – de la un sapun de rufe natural si sanatos pe care l-am facut pentru baietelul meu, care avea dermatita. 

 

Cum combin ingredientele? Ce retete am? Cum sunt sapunurile si cosmeticele pe care le produc? Fiica mea Thea spune: “Mama face cele mai bune sapunuri din lume!” Probabil are dreptate, dar cel mai bine e sa va convingeti singuri!