Livrarea prin Curier

Aceste comenzi vor fi expediate în zilele de luni, marți și joi. 

Comanda minimă: 60 lei - (valoarea produselor, fără a include costul transportului).

În momentul expedierii veți fi anunțat intermediul e-mailului cu detaliile aferente comenzii. Vă rugăm verificați și folderul Spam.

Costuri de livrare:

·          0 lei*    pentru comenzi mai mari de 249 de lei

·         18 lei*   pentru comenzi sub 249 lei

·         Puteți opta pentru plata ramburs, credit card (mobile pay) sau prin transfer bancar. Pentru plata ramburs, se va percepe o taxă suplimentară de 5 lei/ expediție.

* Tarifele pentru transport se aplică pentru pachetele de maxim 2 kg livrate în localitățile în care curierul cu care colaborăm are acoperire. Pentru o greutate mai mare de 2 kg sau alte destinații care ar impune tarif suplimentar, veți fi contactat telefonic pentru recalcularea tarifului sau modificarea metodei de transport.

Dacă nu sunteți acasă în ziua când este făcută expediția și nu ridicați coletul în termen de 7 zile din sediul curierului, acesta se va întoarce la noi, costurile de expediție și retur urmând a fi suportate de Luthelo.ro, caz în care ne rezervăm dreptul de a refuza comenzile ulterioare sau a solicita plata anticipată + tariful transportului anterior în cazul în care doriți în continuare coletul. 

Pentru comenzile cu plata ramburs, se va percepe o taxă suplimentară de 5 lei în vederea acoperirii taxelor de procesare a rambursului (comisioane și taxe suplimentare). 

 

Livrarea prin Frogo

      Opțiune valabilă doar în localitățile Sibiu, Șelimbăr și Cartierul Arhitecților (Cisnădie).

  • Aceste comenzi vor fi expediate în zilele de luni, marți și joi cu livrare în aceeași zi a comenzilor efectuate pana în orele 13:00, pentru zilele specificate.
  • Comanda minimă este de 60 lei (valoarea produselor, fără a include costul transportului).

Costuri de livrare: 

  • 0 lei - pentru comenzi mai mari de 249 de lei 
  • 14  lei - pentru comenzi sub 249 lei
  • Puteți opta pentru plata ramburs, credit card (mobile pay) sau prin transfer bancar. Pentru plata ramburs, se va percepe o taxă suplimentară de 5 lei/ expediție.


Ridicare personală de la Gossip Tree Sibiu

Comanda minimă este de 60 lei (valoarea produselor).

Transport gratuit. Opțiune disponibilă numai pentru comenzi cu plata în avans prin transfer bancar sau achitate prin mobile pay. 

Comenzile vor fi livrate o dată pe săptămână, în ziua de LUNI, la magazinul “Gossip Tree” din str. Turnului nr. 2, la ieșirea din Piata Huet spre Pasajul Scărilor, lângă restaurantul “Weinkeller”. Veți primi o notificare prin e-mail în momentul în care comanda dumneavoastră ajunge la magazin și e disponibilă pentru ridicare.

Pentru detalii suplimentare referitoare la locație vă rugăm să sunați la 0745 568 768  – Ionela. Programul magazinului Gossip Tree este 12.00-18.00 (L-S) și poate fi modificat în funcție de sezon, caz în care veți primi orarul de funcționare în e-mailul referitor la comandă.

Produsele neridicate în termen de 10 zile de la notificare nu pot fi returnate. În acest caz, nu vă putem rambursa plata făcuta în avans. 

Livrarea prin Poșta Română

Comanda minima 60 lei -  (valoarea produselor, fără a include costul transportului).

Exclusiv pentru zonele care nu se află în aria de acoperire a curierului. Plata prin transfer bancar sau mobile pay.

Se expediază doar în zilele de luni.

Costuri de livrare:

·         0 lei pentru comenzile care depășesc 249 lei

·         15 lei pentru comenzile sub 249 lei.

În termen de 3-5 zile de la confirmarea expediției pachetului, veți primi un aviz că a sosit coletul la oficiul poștal. Dacă adresa de livrare introdusă nu corespunde cu cea din buletin, este posibil să nu puteți ridica coletul (regulă internă a Poștei Române).

Dacă nu primiți avizul în cutia poștală în termen de 3-5 zile de la confirmarea expedierii pachetului, vă recomandăm să verificați personal situația la Oficiul Poștal de care aparține adresa de livrare. 

Dacă în termen de 7 zile nu ridicați coletul, acesta se va întoarce la noi, costurile de expediție și înmagazinare urmând a fi suportate de Luthelo.ro, caz în care ne rezervăm dreptul de a vă taxa suplimentar la retrimiterea pachetului sau, după caz, de a vă refuza orice comandă ulterioară. 

Vă rugăm să ne contactați telefonic în cazul în care adresa din buletin nu coincide cu adresa de expediție.


Livrarea în afara țării

* Toate prețurile de mai sus sunt valabile exclusiv pe teritoriul României. Pentru comenzile în străinătate, clientul își asumă costul livrării, din care se scad 18 lei dacă comanda depășește 249 lei. 

Pentru livrarea în străinătate, prețul transportului și al coletului se plătesc în avans. Tariful de transport se calculează în funcție de țara în care expediem și curierul cu care trimitem, la cursul euro de la banca ING. Curierul poate fi ales și de către client (preferabil). La solicitarea clientului, putem pune la dispoziție și cont în euro. Vă rugăm să ne contactați telefonic sau pe e-mail pentru stabilirea detaliilor și a costurilor de livrare.