*Livrarea prin Curier.

Aceste comenzi vor  fi expediate in intervalul luni - vineri. 

Comanda minima: 60 lei - la valoarea produselor.

In momentul expedierii veti fi anuntat intermediul e-mailului.

Costuri de livrare:

·          0 lei*    pentru comenzi mai mari de 249 de lei

·         18 lei*   pentru comenzi sub 249 lei

·         Puteți opta pentru plata ramburs, credit card sau prin transfer bancar

* Tarifele pentru transport se aplica pentru pachete de maxim 2,00 kg livrate in localitatile in care acestia au reprezentanta. Pentru o greutate mai mare de 2 kg sau alte destinatii, tariful se recalculeaza in particular si veti fi contactati telefonic pentru comunicarea tarifului.

 

*LIVRAREA PRIN FROGO

(Optiune valabila doar in localitatile Sibiu si Selimbar)

  • Aceste comenzi vor  fi expediate in intervalul luni – vineri cu livrare in aceeasi zi a comenzilor efectuate pana in orele 13:00).
  • Comanda minima 60 lei - la valoarea produselor.

Costuri de livrare: 

  • 0 lei - pentru comenzi mai mari de 249 de lei 
  • 9  lei - pentru comenzi sub 249 lei
  • Puteti opta pentru plata ramburs, credit card, transfer bancar*

RIDICARE PERSONALA DE LA GOSSIP TREE SIBIU

________________________________________

Comanda minima 60 lei - la valoarea produselor.

Transport gratuit. Optiune disponibila numai pentru comenzi cu plata in avans prin transfer bancar. 

Comenzile vor fi livrate o data pe saptamana, in ziua de MARTI, la magazinul “Gossip Tree” din str. Turnului nr. 2, la iesirea din Piata Huet spre Pasajul Scarilor, langa restaurantul “Weinkeller”. Veti primi o notificare prin email in momentul in care comanda dumneavoastra ajunge la magazin.

Pentru detalii suplimentare referitoare la locatie va rugam sa sunati la 0721 888 704 – Loredana. Programul magazinului Gossip Tree este 12.00-18.00 (L-S).

Produsele neridicate in termen de 10 zile de la notificare nu pot fi returnate. In acest caz nu va putem rambursa plata facuta in avans.

*LIVRAREA PRIN POSTA ROMANA

Comanda minima 60 lei - la valoarea produselor.

Acceptam doar transfer bancar in avans. Pentru zonele care nu se afla in aria de acoperire a curierului, acceptam si plata ramburs.

Se realizeaza doar pentru comenzi cu plata prin transfer bancar si se expediaza doar in zilele de MIERCURI.

Costuri de livrare:

·         0 lei pentru comenzile care depasesc 249 lei

·         15 lei pentru comenzile sub 249 lei.

In termen de 3-5 zile de la confirmarea expeditiei pachetului, veti primi un aviz ca a sosit coletul la oficiul postal.  Daca adresa de livrare introdusa nu corespunde cu cea din buletin, nu puteti ridica coletul. 

Daca nu primiti avizul in cutia postala, va recomandam sa verificati la Oficiul Postal de care aparține adresa de livrare primirea coletului in 3-5 zile lucratoare de la momentul cand ati primit emailul nostru de confirmare a livrarii. 

Daca in termen de 10 zile nu ridicati coletul, acesta se va intoarce la noi, costurile de expeditie si inmagazinare urmand a fi suportate de Luthelo.ro, caz in care ne rezervam dreptul de a va refuza orice comanda ulterioara sau a solicita plata anticipata. 

Va rugam sa ne contactati in cazul in care adresa din buletin nu coincide cu adresa de expeditie.

* Toate preturile de mai sus sunt valabile exclusiv pe teritoriul Romaniei. Pentru comenzile in strainatate, clientul isi asuma costul livrarii, din care se scad 18 lei pentru comenzile de peste 250 lei. 

Pentru livrarea in străinătate prețul transportului se plătește in avans. Tariful de transport se calculează in funcție de țara la cursul euro de la banca ING. La solicitarea clientului, putem pune la dispoziție și cont in euro. Va rugam sa ne contactati la telefon sau pe e-mail pentru stabilirea detaliilor si a costurilor de livrare.