DREPTUL DE RETURNARE A PRODUSELOR COMANDATE

Potrivit Ordonantei 130/2000 cu modificarile aduse prin Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 si OUG 174/2008 - privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care vor cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

 

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: in ambalajul original, cu toate accesoriile, nefolosit, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit. Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur prin transfer bancar sau mandat postal.

 

Daca Luthelo.ro livreaza un produs gresit, compania va suporta cheltuiala transportului si va schimba produsul. In cazul in care se doreste inlocuirea produsului, produsul inlocuitor poate avea pret egal sau mai mare decat cel inlocuit.