• Preț redus
  • Salvează 7%

Serum fortifiant și regenerator pentru păr și scalp

96,00 RON
89,28 RON Salvează 7%

Acest serum concentrat pentru păr este compus dintr-o sinergie de ingrediente active eficiente speciale pentru efectul de fortifiere a părului, de la rădăcină.

Ingredientele atent alese, cu eficacitate dovedită, au ca scop reechilibrarea ciclului de viață al părului prin prelungirea fazei de creștere și fortifierea rădăcinii.

Recomandat în cazurile de cădere cronică a părului, alopecie androgenică, dar și pentru a încetini daunele provocate de stres, deficiențe nutriționale, schimbări de sezon, sarcină sau tulburări hormonale.

Textura sa ușoară pătrunde rapid în scalp, fără a lăsa o peliculă grasă sau lipicioasă.

Fără parfum, fără alergeni, potrivit pentru toate tipurile de păr.

Ambalare: flacon de sticlă prevăzut cu pipetă.

Cantitate: 50 ml

Stoc

Plata la livrare este disponibil pentru transportatorii menționate mai jos.

Curier rapid

Frogo SIBIU - SELIMBAR

Posta romana

Gossip Tree

SĂ NE INFORMĂM!

Citește pentru a înțelege mai bine ciclul de creștere al firelor de păr:


Ciclul de viață al firelor de păr se compune din 3 faze:

1. FAZA ANAGENĂ

Este faza de creștere a firului de păr. Durează de regulă între 3 și 5 ani. Papila dermică prezentă la baza foliculului pilos permite formarea și creșterea firului de păr. 

2. FAZA CATAGENĂ

Durează între 2 și 3 săptămâni și este faza în care rădăcina firului de păr se va detașa de papila dermică și va începe procesul de migrare către scalp.

3. FAZA TELOGENĂ

Este faza de maturitate și de cădere a firului de păr. Firul de păr rămâne atașat de scalp în medie 3 luni, după care cade. Foliculul pilos se va regenera și se va reatașa de papila dermică pentru a crea un nou fir de păr. 


Înțelege mai bine cauzele căderii părului:

În cazul persoanelor sănătoase, aproximativ 85-90% din firele de păr se află în faza de creștere. Restul, de 10-15%, se află în faza de maturitate și cădere. 
Căderea părului este, deci, un proces natural, însă acest proces poate fi mai mult sau mai puțin perturbat de următorii factori:

- Schimbările și dezechilibrele hormonale: sarcină, pilule contraceptive, menopauză etc.
- Înaintarea în vârstă.
- Alimentație deficitară (carențe de vitamine, minerale, cu precădere fier, zinc, vit. B12, vit. D)
- Stres
- Schimbări de sezon și factori de mediu
- Poluare
- Anumite medicamente
- Îngrijirea neadecvată, produse nepotrivite sau ce agresează părul 

Aceste dezechilibre se traduc prin:

- Modificări ale proporției firelor de păr care se află în faza anagenă și telogenă, ceea ce determină o existența unui număr mai mare de fire de păr în faza de cădere.
- O diminuare a duratei fazei de creștere, rezultând un păr mai scurt și mai subțire.
- O prelungire a intervalului dintre căderea unui fir de păr și apariția altui fir nou. 


Serumul conține o sinergie de activi puternici cu eficacitate dovedită: 

✓  Stimulează creșterea părului, fortificând rădăcina.
✓  Reechilibrează ciclul vieții firelor de păr, prelungind faza de creștere (faza anagenă) a firelor existente.
✓  Îmbunătățesc structura noilor fire de păr prin furnizarea unui număr mai mare de keratinocite. Rezultat: păr mai lung, mai gros și mai puternic.
✓  Favorizează ”ancorarea” foliculilor piloși și stimulează sinteza moleculelor de adeziune (Laminină 5 și Colagen IV) pentru creșterea rezistenței.
✓  Ameliorează creșterea părului prin stimularea regenerării foliculilor piloși.
✓  Densifică, fortifiază, repară și vitalizează podoaba capilară.
✓  Diminuează producția de DHT (dihidrotestosteron), principalul factor responsabil cu calviția.
✓  Luptă împotriva căderii ocazionale declanșate de șocurile emoționale, carențele alimentare și schimbărilor sezoniere, hormonale, schimbărilor din sarcină etc.
✓  Încetinește căderea cronică și ereditară, cunoscută sub numele de alopecie androgenică (sau calviție).


După 90 de zile de tratament cu acest serum se constată:

✓  prelungirea fazei de creștere a părului.
✓  o diminuare a căderii părului.
✓  o îmbunătățire a densității capilare.
✓  apariția a aproximativ 3900 de noi fire.
✓  un plus de vitalitate.
✓  îmbunătățirea stării de sănătate a firelor de păr.


Ingrediente în sinergie:

Biochanina A - extras din trifoiul roșu (Trifolium pratense), biochanina A este un flavonoid vegetal cu efecte puternice. Eficacitate dovedită științific în efectul său de reducere a căderii părului prin împiedicarea transformării testosteronului în dihidrotestosteron (hormon responsabil pentru alopecia androgenică).

Acetyl-tetrapeptide-3: Peptidă biomimetică cu 4 aminoacizi care stimulează reconstruirea foliculului pilos. Această peptidă va mări foliculul pilos pentru un plus de vitalitate și o mai bună ancorare a firului de păr.

Acest complex diminuează în egală măsură micro-inflamația la nivel de folicul pilos indusă de stres, poluare, schimbări de vreme sau îmbătrânire. 

 
Extract de germeni de mazăre - Acest extract de mazăre BIO este bogat în fitonutrienți importanți pentru reechilibrarea ciclului de viață al firului de păr. Ei permit reactivarea papilei dermice de la baza foliculului pilos, pentru a iniția creșterea unor noi fire. După 3 luni de utilizare regulată, densitatea părului se va îmbunătăți cu 8% iar căderea firelor în faza telogenă este redusă cu mai mult de 28%. 

Biotinoyl-Tripeptide-1 - combinația dintre biotină (vitamina B8, cunoscută de asemenea sub numele de ”vitamina H”) și peptida GHK. Această peptidă întârzie faza de maturizare și cădere, ameliorează structura și fixarea foliculilor piloși pentru a preveni căderea părului și a-l face mai puternic și mai rezistent.

Panthenol - cunoscut și ca Provitamina B5, este o componentă esențială pentru frumusețea părului, recunoscută pentru rolul său în formarea și regenerarea firelor de păr. Are de asemenea proprietăți de calmare a senzațiilor de mâncărime și disconfort la nivelul scalpului. 


ÎNTREBĂRI FRECVENTE♡ Cum se aplică acest serum?

Cu ajutorul buricelor degetelor, separă șuvițele în 4-6 secțiuni și aplică 1-2 pipete de soluție de tratament direct pe scalp. Echivalentul a 1-2 pipete este suficient pentru o aplicare pe tot scalpul. În cazul părului fin și subțire, este de ajuns o pipetă. Pentru părul gros, va fi nevoie de două pipete. 

Masează cu mișcări circulare, câteva minute, până când serumul a intrat complet în păr. Nu se clătește.

 Cât de frecvent trebuie aplicat serumul?

Serumul se aplică o dată pe zi, dimineața sau seara. Pentru eficacitatea maximă a tratamentului, aplică serumul timp de 3 luni. Un flacon este suficient pentru una sau două luni de tratament.

 Poate fi utilizat de femeile gravide sau care alăptează?

Da, acest serum este potrivit și femeilor gravide sau care alăptează. 

 Acest serum este potrivit pentru toate tipurile de păr?

Da, este adaptat pentru toate tipurile de păr și scalp, putând fi utilizat inclusiv pe părul vopsit sau decolorat. 

 Ambalajul acestui serum este reciclabil?

Da, ambalajul din sticlă cu pipetă este 100% reciclabil și se aruncă în containerul verde. 

AZ11

INCI: Aqua, Salix Nigra Bark Extract (extract de salcie neagră), Butylene Glycol (umectant de origine vegetală), Isomalt (umectant obținut din zahărul de sfeclă), Glycerin (umectant), Pisum Sativum Sprout Extract (extract de germeni de mazăre), Panthenol (Provitamina B5), Acetyl Tetrapeptide-3 (peptide biomimetice din 4 aminoacizi), Trifolium Pratense Flower Extract (extract de trifoi roșu), Biotinoyl Tripeptide-1 (biotină combinată cu peptide GHK), Sodium Hyaluronate (acid hialuronic), Levulinic Acid (antibacterian de origine naturală), Sodium Levulinate (antibacterian de origine naturală), Sodium Hydroxide (reglator de pH), Phytic Acid (sechestrant), Dextran (umectant de origine naturală).Un produs foarte bun si sanatos, cu rezultate rapide.
5/5

De-a lungul timpului, am incercat pentru baiatul meu multe produse cosmetice pentru a ameliora un pic simptomele dermatitei seboreice pe care o are.Pentru prima data am vazut rezultate atat de bune.Recomandam cu toata increderea.Multumim!

Elena Raluca, 29-04-2023

Adaugă un review