Neem - sampon solid cu menta - par normal/...
Ulei Monoi de Tahiti
Ulei pretios obtinut prin macerarea florilor de Tiare in ulei virgin de cocos BIO, cu parfum natural 100% de Tiare. Un ingredient cosmetic de exceptie, atat pentru piele, cat si pentru par – hraneste, protejeaza si ofera un parfum exotic autentic.
Pe perioada verii produsul vine ambalat in flacon cu protectie UV. Tipul ambalajului poate varia in functie de stocul producatorului. Flacon sau cutie.
Ulei Monoi de Tahiti
100% natural, fara niciun tratament sau adaugare chimica
Ulei de cocos integral, pur, virgin, presat la rece
Fara ingrediente modificate sau fractionate
Calitate cosmetica superioara
Macerare a florilor de Tiare (Gardenia taitensis) in ulei virgin de cocos BIO, imbogatit cu parfum natural de Tiare.
Nume botanic: Gardenia taitensis
Familie botanica: Rubiaceae
Tara de origine: Flori de Tiare – Polinezia, Ulei de cocos BIO – Sri Lanka, Preparare – Franta
Hraneste, catifeleaza si calmeaza pielea
Protejeaza impotriva agresiunilor externe
Mentine hidratarea pielii
Imbunatateste fermitatea si elasticitatea pielii
Reda supletea si netezimea pielii
Indicatii:
Piele uscata, foarte uscata, obosita sau descuamata
Piele sensibila, lipsita de elasticitate
Piele afectata de soare sau frig
Ingrijirea zilnica a tenului si decolteului
Ulei de masaj sau tratament dupa plaja
Balsamuri sau creme reparatoare pentru corp
Emulsii delicate (liniment, creme reparatoare)
Baie emolienta
Pentru a accentua parfumul exotic, poate fi combinat cu ulei esential de Ylang-Ylang sau cu macerat de Gardenia des Incas.
Se foloseste ca atare sau in amestec cu alte uleiuri
Poate fi aplicat direct pe fata, gat, corp sau par
Ideal ca faza grasa in emulsii si creme
Atentie: Uleiul Monoi tinde sa se solidifice sub 20°C. Acest fenomen este natural si nu afecteaza calitatea. Se recomanda incalzirea sticlei sub jet de apa calda (nu in bain-marie).
Netezeste, fortifica si infrumuseteaza firele de par
Ofera stralucire si elasticitate
Hidrateaza si previne ruperea
Indicatii:
Par uscat, deteriorat, casant sau tern
Par cret sau afro
Varfuri despicate, par lipsit de vitalitate
In balsamuri capilare si masti nutritive
In tratamente pentru varfuri despicate
In produse reparatoare pentru parul afro
Aspect: lichid uleios clar, se solidifica in mod natural sub 20°C
Culoare: alb-crem
Miros: floral exotic, caracteristic florii de Tiare
Textura: uscata, se absoarbe rapid in piele
A se pastra la loc uscat, ferit de caldura si lumina
Doar pentru uz extern – nu se inghite
Atentie: contine compusi naturali ce pot provoca alergii in cazuri rare (benzoat de benzil, salicilat de benzil, linalool, limonen, farnesol) – conform Directivei Europene 2003/15/CE.
Produsul poate fi livrat fie in flacon de sticla, fie in cutie tip borcanel, in functie de sezon (vara/iarna), pentru a proteja integritatea produsului si a mentine textura optima.
Forma actuala de ambalare este anuntata in pagina produsului.
100 ml
Te rugam mai intai sa te autentifici
Autentificare
Creeaza gratuit un cont pentru a salva produsele preferate
AutentificareCreeaza un cont gratuit pentru a folosi liste de dorinte
Autentificare