Absolut de Trandafir de Damasc

44,00 RON

Trandafirul de Damasc ocupa un loc important in parfumerie. Aroma sa fermecatoare, bogata si fina este foarte versatila, impletindu-se perfect cu majoritatea uleiurilor esentiale. Unele uleiuri, precum cele de cuisoare, tamaie sau santal accentueaza unele nuante ale aromei absolutului.

Va rugam sa aveti in vedere faptul ca absolutul la 2 grame vine ambalat in sticlutele standard de 5 grame, asta insemnand ca produsul ocupa mai putin de jumatate de recipient.

Tara de origine: Bulgaria

Cantitate: 2 gr

INCI: rosa damascena flower extract

Utilizari:

Absolutul de trandafir de Damasc este utilizat in aromaterapie pentru efecte terapeutice precum echilibrarea hormonilor în timpul menopauzei, atenuarea bufeurilor, calmarea, curățarea și purificarea sistemului reproducător.  

Starea de spirit: Absolutul de trandafiri este perfect pentru echilibrarea schimbarilor de dispozitie, in special a celor legate de sindromul premenstrual. Absolutul de trandafiri de damasc relaxeaza si in acelasi timp inalta starea de spirit. Deși este adesea considerat "feminin", este la fel de potrivit si pentru utilizarea în melanjuri terapeutice destinate barbatilor.

Sistemul musculoscheletal: Acțiunile antiinflamatoare si calmante ale absolutului de trandafir de damasc îl fac ideal pentru uleiurile de masaj pentru dureri si tensiuni musculare, în special dacă acestea sunt datorate stresului.


Suportul respirator: Absolutul de trandafir de damasc poate ameliora spasmul bronșic și inflamația și este indicat pentru astm.  
 
Îngrijirea pielii: Absolutul de trandafir de damasc este echilibrant și hidratant, și este folosit frecvent în creme pentru față. Este util în produse pentru acnee, dar și in creme pentru regenerare și vindecare.
Parfumerie: Absolutul de trandafir de damasc se poate folosi in parfumurile pe baza de alcool, in cele uleioase si in parfumurile solide, singur sau impreuna cu alte uleiuri esentiale si absolute.
Precautii in utilizare:
  • Non-toxic, non-iritant.
  • A nu se lasa la indemana copiilor.
  • Evitati contactul cu ochii
  • Uz extern
2 gr

Nu sunt diponibile comentarii

Adaugă un review