cos  

Cosul dvs. este gol

Transport 0.00 lei
Total 0.00 lei

Finalizeaza comanda

Cumpara de inca 199 de lei pentru transport gratuit

Transport gratuit la comenzi peste 199 lei

Newsletter

Terra Wash + Mg

Terra Wash + Mg

Aici poti citi experienta noastra detaliata. Acceseaza urmatorul link:

"Cel putin 15 motive sa alegi detergentul japonez Terrawash Mg+"

al 16-lea ar fi: TRANSPORT GRATUIT!

 

 

 

per Buc

248.00 lei

 Terra Wash + Mg reprezintă un produs sub formă de peleți (biluțe) de magneziu purificat (puritate în proporție de 99,95 %), special procesat utilizând o tehnologie inovatoare janoneză. Când acest magneziu special intră în contact cu apa, generează bule de hidrogen și formează apă alcalină ionizată cu un PH ridicat, de aproximativ 10,5, ce faciliteazeă îndepărtarea murdăriei de pe țesături cu ușurință. Această apă specială are abilitate ridicată în îndepărtarea și eliminarea murdăriei, sebumului, mucegaiului, germenilor, bacteriilor și mirosurilor, rezultând haine proaspete, igienizate și curate!

 

Simplu de folosit! Nu trebuie să vă mai faceți griji în privința măsurarii, împrăștierii sau chiar a ingerării accidentale în cazul copiilor sau animalelor de companie.  


Caracteristici:

·         Reutilizabile și capabile de 365 spălări pe an, adica 0.68 lei/spalare.

·         Funcționează pentru o capacitate totală a hainelor murdare de până la 8 kg. (17lb)

·         Funcționează pentru orice tip de mașină de spălat (cu încărcare frontală, încărcare verticală, HE sau altele)

·         Funcționează atât cu apă călduță, rece sau fierbinte (folosirea apei calde poate avea proprietăți mai puternice de spălarea, dar apa rece este mai economică și ecologică)

·         Produsul nu face spumă și acest lucru înseamnă că nu necesită clătire, economisind energie și consum de apă.

 

1. Puneți în mașina de spălat Terra Wash +Mg împreună cu hainele murdare. Nu este nevoie de detergent!

 

Notă: Deoarece Terra Wash +MG nu conține niciun agent chimic de albire sau strălucire, spre deosebire de un detergent obișnuit, pentru petele dure se recomandă spălarea parțială sau aplicarea pe pată a unui produs de curățare, înainte de spălare, în special în cazul țesăturilor albe. Ca o alternativă, puteți folosi inalbitor pe baza de percarbonat de sodiu împreună cu Terra Wash +Mg, sporind astfel albirea și eliminarea petelor dificile. Inalbitorul pe baza de percarbonatul de sodiu este o soluție economică și ecologică, folosit ca ingredient principal pentru multe substanțe de albire ecologică și se poate gasi chiar in magazinul nostru. 

Note:  Dacă doriți, Terra Wash +Mg poate fi folosit și împreună cu detergentul de haine. Utilizat împreună cu detergentul, Terra Wash+Mg poate amplifica puterea detergentului, oferindu-vă posibilitatea de a reduce la jumătate consumul de detergent sau poate chiar mai puțin.

Atenție: FOLOSIȚI orice produs de albire, mai puțin cele pe bază de clor, atunci când utilizați Terra Wash +MG!

·         (a)  Setați sau includeți un ciclu de înmuiere de 15-20 de minute pentru a permite apei alcaline hidrogenate să acționeze asupra hainelor murdare și pentru a eficientiza curățirea acestora.

·         (b)  Puteți să renunțați la ciclul de clătire, economisind astfel atât apă cât și energie electrică.

 

2. (Opțional) Resetați ciclul de spălare al mașinii. (Omiteți acet pas, dacă folosiți detergent împreună cu produsul Terra Wash)  

 

3. Scoateți produsul Terra Wash+Mg din mașina de spălat înainte de ciclul de uscare, dacă utilizați acet tip de mașină combo, cu uscare.

Notă: Dacă lăsați produsul Terra Wash+Mg în interiorul mașinii, în timpul procesului de uscare, acest lucru nu îi va afecta funcția, dar cu toate acestea vă recomandăm să evitați acest lucru pentru a nu afecta și deteriora inutil săculețul protector, din nailon, al produsului.

 

4.  După finalizarea procesului de spălare și utilizare a produslui Terra Wash +Mg, depozitați-l într-un loc cu aer uscat.

 

Notă: Terra Wash +Mg poate fi utilizat în etape de spălare succesive, fără a mai necesita uscarea.

Notă: Când ați terminat de spălat asigurați-vă că scoateți produsul Terra Wash +Mg din mașina de spălat și depozitați-l la loc cu aer uscat. Dacă este lăsat în loc umed, atunci când nu este folosit, pentru o perioadă mai lungă de timp poate apărea oxidarea inutilă, ceea ce duce la scurtarea ciclului de viață al produsului, precum și la scăderea performanțelor sale.


Pentru a ști când trebuie înlocuit produsul, măsurați pur și simplu greutatea acestuia. Dacă greutatea este de aproximativ 70-80g (2,5-2,8 oz) atunci este timpul să achiziționați un produs nou. Acesta începe cu o greutate de 110 g (3,8 oz), iar pe măsură ce magneziul se dizolvă treptat în timpul spălarii, greutatea acestuia scade. Deși produsul continuă să funcționeze cu mai puțin de 70-80 g, puterea lui poate fi mai slabă deoarece cantitatea de magneziu influențează rezistența curățării.

Iată câteva opțiuni legate de produsul consumat:

·         Un produs folosit, poate fi utilizat împreună cu unul nou, amplificând puterea de curățare.

·         Puteți folosi biluțele (peleții) de magneziu la plante, în ghivece sau grădină, pentru a îmbogăți solul.
  

 

Notă: 365 de utilizări reprezintă un ciclu mediu de spălare (de aproxmativ 40-60 minute). Un ciclu mai lung de spălare poarte consuma magneziul mai repede.

 

TRANSPORT GRATUIT!

DESPRE MG+

 

Pământul conține, în proporție de 91,2%, patru elemente principale: fier (32.1%), oxigen (30.1%), siliciu (15.1%) și magneziu (13.9%). Acest element major, și abundent, magneziul este cunoscut ca un rege al elementelor, este vital pentru menținerea sănătății noastre zilnice, iar ionii săi sunt esențiali pentru toate celulele vii cunoscute. Peste 300 de enzime necesită prezența ionilor de magneziu pentru acțiunea catalitică. De asemenea, este cunoscut faptul că magneziul ajută la stabilizarea centrilor nervoși, la menținerea tensiunii arteriale și la funcționarea adecvată a inimii și a mușchilor. Studiile recente au descoperit tot mai multe inflențe majore ale acestui element miraculos, magneziul, asupra sănătății umane. Puteți afla mai multe despre importanța magneziului pentru sănătate în cartea scrisă de Dr. Carolyn Dean (The Magnesium Miracle, Revised and Update Edition, 2006)

 

Terra Wash + Mg reprezintă un produs sub formă de peleți (biluțe) de magneziu purificat (puritate în proporție de 99,95 %), special procesat utilizând o tehnologie inovatoare janoneză. Când acest magneziu special intră în contact cu apa, generează bule de hidrogen și formează apă alcalină ionizată cu un PH ridicat, de aproximativ 10,5, ce faciliteazeă îndepărtarea murdăriei de pe țesături cu ușurință. Această apă specială are abilitate ridicată în îndepărtarea și eliminarea murdăriei, sebumului, mucegaiului, germenilor, bacteriilor și mirosurilor, rezultând haine proaspete, igienizate și curate!

1.       Saculetul e mai mic decat palma mea - cu alte cuvinte, nu imi ocupa spatiu;

2.       Are zero chimicale – e perfect pentru hainele copilasilor cu piele sensibila (eczeme, alergii sau alte afectiuni ale pielii);

3.       Ecologic – nu lasa niciun fel de reziduuri toxice in tesatura sau in apa reziduala;

4.       Faci economie de apa – nu e nevoie de clatire;

5.       E prietenos cu tesatura - pastreaza culoarea hainelor, mai ales in cazul bumbacului organic;

6.       Are o putere de indepartare a mirosurilor de 10 ori mai mare decat a detergentilor din comert;

7.       Saculetul este eficient pentru o incarcatura de 8 kg de haine;

8.       E potrivit pentru orice tip de masina de spalat. In cazul celor cu uscator incorporat e recomandat sa scoateti saculetul;

9.       Poate fi folosit pentru spalare si cu apa rece, si cu apa calda. In apa calda, eficienta de spalare este mai buna. La o spalare cu apa rece economia de energie este mai mare;

10.   Se poate folosi si in zone cu apa dura;

11.   Are efect antibacterian, antifungic si chiar impotriva E – Coli (vorbim de studii clinice dovedite);

12.   Apa rezultata din spalare se poate folosi pentru udarea plantelor  - plantele vor fi fericite sa primeasca apa alcalina imbogatita cu magneziu;

13.   Un saculet e eficient pentru 365 de spalari. Cu alte cuvinte, chiar daca spalati in fiecare zi, timp de un an intreg nu o sa aveti grija ca ramaneti fara detergent;

14.   La un calcul simplu, costul unui ciclu de spalare este de cca 0.68 lei - mai ieftin chiar decat o pastila pentru masina de spalat vase;

15.   Dupa un an de zile, puteti amesteca magneziul din saculet cu pamantul florilor sau al legumelor din gradina.

Comentariu
Foarte bun
09/19/2019 Adriana M.
Detergentul este foarte bun. Mașina mea de spălat avea mucegai. Din cauza ei îmi mirosea foarte urat în baie. Prosoapele și hainele din lanica au prins miros de mucegai. După prima spălare a mașinii cu aceste detergent, mucegaiul a dispărut și la fel și mirosul. Am spălat apoi prosoapele și pe lângă faptul ca au ieșit foarte pufoase și cu un aspect de curat, a dispărut și mirosul din ele. A scos mirosul de transpirație din Tricourile soțului meu(înainte am încercat tot felul de metode, dar în momentul în care le călcăm mirosul tot se simțea). Folosesc terra wash liniștită și doar dacă știu ca sunt pete mai grele, abia atunci pun foarte puțin detergentsau înălbitor.
Mulțumesc Luthelo pentru ca ai adus acest detergent care pe lângă faptul ca este util este și non-toxic pt noi și pt planeta.
Recomand
De vis!
06/13/2019 Elena A..
Detergentul e de vis... Ca pot sa spăl cu el și o parte din hainele mele amestecate cu ale copiilor... În concluzie spăl cam la 2 zile, nu mai aștept sa se adune de 1 masina
Iar înălbitorul e foarte folositor... A făcut fimiu pipi pe canapea am făcut o pasta cu înălbitor am șters și apoi am aspirat când s-a urcat... Nici o urma
06/5/2019 Adriana Z..
Am spalat pe 60 gr hainele de pat. Pe langa albul imaculat, hainele au ramas cu o textura extrem de matasoasa...fina, fina. Super misto. Miroseau curat...
Sunt foarte incantata! Sper sa iasa si parul de pisica de pe patura
06/5/2019 Adriana Z..
Am spalat pe 60 gr hainele de pat. Azi am folosit prima data saculetul. Chiar e WOW
Foarte fain!
06/1/2019 Alexandra A..
Foarte fain detergentul. Super mulțumită de el. Și la prima spălare a curățat mașina, nici nu ma așteptăm să aibă atâtea depuneri

Doar utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.