Serum concentrat RETINAL optimizat

65,00 RON

Cu efect puternic anti-age, acest serum este bogat în retinal, un precursor al acidului retinoic, singura formă activă de vitamina A.

Oferă fermitate pielii și diminuează ridurile și liniile fine.

Estompează petele pigmentare și rozaceea.

Revitalizează pielea, uniformizează și oferă strălucire tenului.

Purifică pielea datorită proprietăților sale antibacteriene.

Netezește și micșorează porii.

Păstrează per total aspectul tânăr al pielii.

Este adaptat tuturor tipurilor de piele, inclusiv celor sensibile și delicate. 

Ambalat în flacon din sticlă mată, cu pompiță de dozaj. 

Cantitate: 30 ml. 

Stoc

Plata la livrare este disponibil pentru transportatorii menționate mai jos.

Curier rapid

Frogo SIBIU - SELIMBAR

Posta romana

Gossip Tree

Cu efect puternic anti-age, acest serum este bogat în retinal, un precursor al acidului retinoic, singura formă activă de vitamina A.

De ce este retinalul atât de eficient când vine vorba de pielea ta?

Timp de secole, oamenii s-au concentrat pe a căuta o ”formulă a tinereții”, care să ne permită să arătăm tineri mai mult timp. Deși formula tinereții nu a fost descoperită încă, cercetătorii au observat că derivații din vitamina A, cunoscuți și ca retinoizi, grăbesc procesul natural de înlocuire al celulelor pielii, ceea ce are ca rezultat estomparea ridurilor și a liniilor fine.

Cu siguranță ai auzit de celebrul retinol, care are multiple efecte adverse. Însă e posibil ca acum să citești pentru prima dată despre retinal. De ce sunt totuși retinoizii atât de eficienți?

Retinoizii, sau derivații vitaminei A, pur și simplu schimbă funcția celulară și reduc inflamația, ceea ce duce la o piele de invidiat pe care ți-ai dorit-o mereu, mai fină, cu pori micșorați, mai curată, mai strălucitoare. Are sens faptul că, pe lângă produsele cu factor de protecție solară, retinoizii sunt cei mai recomandați pentru îngrijirea tenului de către medicii dermatologi.

Retinalul, bine cunoscut pentru tratamentul pielii acneice, are o acțiune antiinflamatoare, elimină impuritățile, purifică, uniformizează și reglează pielea grasă. Asociat cu extractul de arbore de mastic, care împiedică degradarea acidului retinoic prezent în mod natural în piele, ne bucurăm de o eficacitate optimizată.

Ce efecte are?

Oferă fermitate pielii și diminuează ridurile și liniile fine.

Estompează petele pigmentare și rozaceea.

Revitalizează pielea, uniformizează și oferă strălucire tenului.

Purifică pielea datorită proprietăților sale antibacteriene.

Netezește și micșorează porii pielii.

Păstrează per total aspectul tânăr al pielii.

Este adaptat tuturor tipurilor de piele, inclusiv celor sensibile și delicate. Cum se utilizează?

Aplicați un strop de serum și întindeți-l bine pe toată fața, masând până intră în piele. 

Cu ce frecvență aplicăm serumul?

Pentru început, aplicați-l de 2-3 ori pe săptămână, înainte de a aplica produsul dvs. de noapte obișnuit. Măriți progresiv frecvența aplicării. 

Retinalul poate avea un ușor efect fotosensibilizant, de aceea este indicat să-l aplicați seara. În acest caz, nu este neapărată nevoie de a aplica un produs cu factor de protecție solară.

Acest serum este potrivit și pentru femeile însărcinate sau care alăptează. Care este diferența dintre serumul Retinal și Bakuchiol?

Retinal este un serum ușor, apos, pe bază de acid hialuronic. Serumul Bakuchiol este un serum uleios, pe bază de squalan vegetal din măsline. Serumul concentrat cu retinal este mai potrivit pentru pielea sensibilă și delicată. 

AZ09

Ingrediente:

Aqua, Glycerin (umectant de origine naturală), Salix Nigra Bark Extract (extract de salcie neagră), Retinal (activ de origine 100% naturale), Pistacia Lentiscus Gum (extract de arbore de mastic), Sodium Hyaluronate (acid hialuronic), Astragalus Gummifer Gum (tragacant - gumă naturală), Arginine (aminoacid), Levulinic Acid (conservant de origine naturală), Caprylic/Capric Glycerides (emulsifiant de origine naturală), Phytic Acid (sechestrant), Lecithin (emulsifiant de origine naturală), Glyceryl Caprilate (conservant de origine naturală), Pentylene glycol (conservant de origine naturală).Retinalul – 100% de origine naturală, obținut prin procedee biotehnologice, retinalul se transformă în acid retinoic în interiorul celulelor pielii, reducând apariția ridurilor și liniilor fine, stimulând rejuvenarea celulară, protejând li stimulând producția fibrelor de colagen și elastină care dau structură și fermitate pielii. Are de asemenea un efect antioxidant și luptă împotriva stresului oxidativ atribuit radiațiilor UV, fumului de țigară, poluării...

Uniformizant și iluminator, estompează petele pigmentare. Antibacterian, reduce proliferarea bacteriilor responsabile de inflamație și de coșuri. Retinalul ameliorează de asemenea aspectul pielii cu rozacee și diminuează roșeața. Extract de arbore de mastic - Realizat din rășină din scoarța arborelui de mastic, cultivat pe insulele grecești Chios, acest extract crește cantitatea acidului retinoic prezent în mod natural în piele și inhibă enzimele responsabile de degradarea sa. Acidul hialuronic - De origine 100% naturală, produs prin fermentarea grâului, acidul hyaluronic este un activ hidratant foarte puternic, antirid și care redă suplețea pielii. Conferă de asemenea o textură plăcută și ușor gelifiată acestui serum, îmbunătățindu-i per total proprietățile. 

Adaugă un review !

Adaugă un review