Serum concentrat acid hialuronic

65,00 RON

Acest serum are un conținut foarte ridicat de acid hialuronic: 2.5% ingredient activ față de alte produse de pe piață care conțin 0,1 și 1%. Având o textură proaspătă și o consistență de gel, acest serum penetrează aproape instant pielea, fără a o încărca. Eficacitatea sa anti-age este testată și dovedită: combate ridurile, hidratează și ameliorează elasticitatea pielii.

De asemenea, face miracole și când vine vorba de părul uscat și deteriorat, catifelându-l și reparând firele degradate.

Ambalat în flacon de sticlă prevăzut cu pompiță.

Cantitate: 30 ml

Stoc

Plata la livrare este disponibil pentru transportatorii menționate mai jos.

Curier rapid

Frogo SIBIU - SELIMBAR

Posta romana

Gossip Tree

- Hiperconcentrat în acid hialuronic natural: 2.5% față de 0.1 - 1% în produsele cosmetice uzuale. 

- Conține acid hialuronic de diferite dimensiuni moleculare, pentru a ameliora și hidrata elasticitatea pielii și a combate ridurile.

- Cunoscut pentru efectul său anti-age.

- Protejează împotriva agresiunii factorilor externi. 

- Pătrunde rapid în piele și lasă o senzație plăcută. 

- Netezește, protejează și hidratează părul degradat, fără a-l încărca.

- Potrivit pentru toate tipurile de păr și piele.

- Ambalaj ecologic, reciclabil și reutilizabil. 

___

Rezultatele se văd după 3-4 săptămâni de utilizare zilnică: pielea devine mai moale, mai elastică, iar ridurile fine sunt estompate.

___

Mod de utilizare:

TEN: Acest serum se folosește cel mai bine înaintea aplicării produselor de îngrijire de zi sau de noapte preferate: cremă antirid, cremă hidratantă, cremă multiprotectoare, uleiuri prețioase pentru ten etc. Se aplică 1-2 doze de serum și se întinde uniform pe față, decolteu. Se masează până intră în piele, apoi se aplică produsul de îngrijire uzual.

PĂR: Serumul este un produs minunat pentru îngrijirea părului degradat: se aplică 2-3 doze în mână, se freacă palmele între ele și se întinde apoi cât mai uniform pe vârfuri și lungimea părului pentru a-l netezi, repara și hidrata. Se poate folosi pe părul umed sau uscat. Nu se clătește.

MÂINI: De asemenea, poate fi aplicat seara înainte de culcare și pe mâini (mai ales cele uscate), având un efect hidratant și reparator greu de egalat. 

___

Acest produs poate fi utilizat timp de 9 luni de la deschidere. A se păstra la loc întunecat și răcoros. 

AZ03

INCI: Aqua (apă), Salix Nigra Bark Extract (extract de scoarță de salcie neagră), Sodium Hyaluronate (acid hialuronic, activ anti-age de origine naturală), Gliceryn (glicerină vegetală BIO obținută din surse ecologice - fără ulei de palmier!), Levulinic Acid (agent antibacterian de origine vegetală), Sodium Levulinate (agent antibacterian de origine vegetală)

Acidul hialuronic este obținut prin procedee tehnologice de ultimă oră, prin fermentarea boabelor de grâu cu ajutorul drojdiilor nemodificate genetic.

___

Aroma-Zone este implicată în acțiunile asociației One Voice împotriva testării pe animale încă din anul 2010. Produsele Aroma-Zone și ingredientele componente nu sunt testate pe animale!

Adaugă un review !

Adaugă un review