Serum antirid LIFT INTENSE

57,00 RON

Serum antirid pentru ochi

Efect antirid intens. Stimuleaza microcirculatia, previne formarea cearcanelor.

15 ml - sticluta cu pipeta

Dacă veti folosi în mod regulat acest ser veți avea foarte repede rezultatele dorite. Utilizarea sa regulată va face pielea să arate întinerită, mai elastică, mătăsoasă și strălucitoare.

  • Stimuleaza microcirculatia, previne formarea cearcanelor.
  • Efect antirid intens.
  • Se pastreaza la frigider.
  • Se agita inainte de folosire.

Mod de folosire: Recipientul de sticla este prevazut cu pipeta de sticla. Se aplica cate 1-2 picaturi sub ochi si se intinde usor prin miscari circulare.

Aqua (Apa), Aloe Barbadensis Leaf Extract (Aloe Vera) , Coco-Caprylate , Sodium Hyaluronate 0.2% (Acid Hialuronic)*, Benzyl Alcohol+ Salicylic Acid+ Glycerin+ Sorbic Acid**

* doza maxima recomandata de Acid Hialuronic

** Conservant agreat EcoCert.

4 Comentarii

Excelent!
5/5

Îl folosesc pe toată fața, nu numai în jurul ochilor.

Alina C, 30-10-2021
Prea bun...
5/5

Nu stiu daca ajuta sa las un astfel de comentariu, dar pur si simplu cred ca serumul asta este mult prea ieftin pentru prezentarea lui si calitate. Ambalaj din sticla cu pipeta de sticla si super ingrediente. E cel mai curat si fantastic produs pe care l-am incercat pana acum.

Ioana A., 31-08-2021
Perfect
5/5

Cel mai eficient serum antirid. efectiv am vazut diferenta dupa cateva aplicari. In prima faza fata imi era mult mai luminoasa ca mai apoi, peste cca 2 luni sa obserb ca ridurile fine efectiv au disparut.

Andreea I., 31-08-2021
5/5

un ser translucid, care patrunde in piele de la prima aplicare, da o senzatie de umplere instant a inesteticelor cearcane si pungi negre. Sterge semnele de oboseala vizibil in 2 zile, racoreste, calmeaza. Ambalajul cu pipeta e un mare plus. Va inlocui cel putin doua produse pe care le foloseam obligatoriu, zilnic.

Anca P, 17-08-2017

Adaugă un review