• Preț redus
  • Salvează 10%

Castilla Baby

25,00 RON
22,50 RON Salvează 10%

Sapun extra-hidratant, cu lapte de magarita, special pentru pielea delicata a bebelusilor si nu numai :)

Castilla cu lapte de magarita si mimoza este indicat bebelusilor cu pielea sensibila si celor cu diverse probleme precum dermatita atopica, eczeme etc. Desi contine lapte, este indicat si bebelusilor cu alergie la proteina din lapte de vaca.

sapun extra-hidratant deluxe

Aqua, Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Sodium Shea Butterate, Sodium Sweet Almondate, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Mimosa Tenuiflora Bark Powder, Maltodextrin Donkey Milk Powder, Limonene**, Linalool**

Exista 26 de ingrediente din compozitiile uleiurilor de parfumare sau a uleiurilor esentiale a caror mentionare este obligatorie atunci cand concentratia sa depaseste 0.001% in produse care nu se indeparteaza prin clatire si 0.1% la cele care se indeparteaza prin clatire (in conformitate cu Anexa III, partea I de la OMS 1448/2005 cu modificarile si completarile ulterioare). Le voi insira pe cele 26 (Amyl Cinamal, Benzyl Alcool, Cinamyl Alcool, Citral, Eugenol, Hydroxycitronellal, Isoeugenol, Amylcinnamyl alchol, Benzyl Salicylate, Farnesol, Butylphenyl methylpropinol, Linalool, Benzyl Benzoate, Citronellol, Hexyl cinnamal, Limonene, Methyl cinnamal, Metyl 2-Octynoate, Alpha isometyl ianane, Evernia Prunastri Extract, Evernia Furfuracea Extract).

*unturile si uleiurile sunt saponificate

**regasit in mod natural in componeta uleiurilor esentiale

2 Comentarii

5/5

Primele doua produse incercate sunt Castilla Baby

Cristina B., 19-04-2019
Foarte echilibrat
5/5

Unul dintre cele mai bune sapunuri naturale din tot ce am incercat eu pana acum. Desi vad ca din descriere pare destinat bebelusilor, eu l-am folosit pentru ten, dimineata si seara si mi-a ajuns timp de 7-8 luni fara sa se distruga sau sa devina moale. Pentru un ten mixt si din cand in cand cu cosuri, ca al meu, a fost ca un "tratament" foarte bland - mi-a reglat treptat pielea, si mi-a facut tenul sa arate mai sanatos, incat dupa o vreme am renuntat la fondul de ten zilnic. Multumesc! :)

Oltean C, 17-01-2014

Adaugă un review