• Nou
  • Pachet

Bucuria Craciunului - set 5 sapunuri

95,00 RON

În loc de 105,00 RON

Parfumul dulce al portocalei combinat cu un strop de vanilie si aroma orientala, picanta a scortisoarei invioreaza instantaneu simturile, bucurandu-ne in acelasi timp de beneficiile ingredientelor naturale. Rasfat si stare de bine special pentru zilele de sarbatoare.

Ofera bucurie si celor dragi! Acum ai set de 5 sapunuri de sarbatoare la un pret avantajos!

Se poate folosi începând cu data de 01/12/2021.

Acest pachet conține

Bucuria Craciunului - portocala, scortisoara si vanilie
21,00 RON
x 5
Cantitate
  Ultimele produse în stoc

Săpun natural cu scorțișoară și portocală, cu parfurm unisex, pentru baie și duș. Parfumul dulce al portocalei combinat cu aroma orientală, picantă, a scorțișoarei, înviorează instantaneu simțurile, bucurându-ne în același timp de beneficiile ingredientelor naturale. La acestea se adaugă un strop de vanilie, care completează perfect aroma și ne amintește de prăjiturile copilăriei. Răsfăț și stare de bine, special pentru zilele de sărbătoare. 

Uleiurile vegetale și cele esențiale într-o formulă echilibrată oferă o îngrijire completă a pielii la fiecare utilizare. În plus, scorțișoara stimulează fluxul de sânge la nivelul pielii, îmbunătățind microcirculația și creând celulelor un mediu prielnic de regenerare. Portocala proaspătă te înviorează și îți dă o stare de bine.

Editie Limitata

Nu sunt diponibile comentarii

Adaugă un review