Bucuria Craciunului - portocala, scortisoara si vanilie

21,00 RON

Parfumul dulce al portocalei combinat cu un strop de vanilie si aroma orientala, picanta a scortisoarei invioreaza instantaneu simturile, bucurandu-ne in acelasi timp de beneficiile ingredientelor naturale. Rasfat si stare de bine special pentru zilele de sarbatoare.

Se poate folosi începând cu data de 01/12/2021.

Săpun natural cu scorțișoară și portocală, cu parfurm unisex, pentru baie și duș. Parfumul dulce al portocalei combinat cu aroma orientală, picantă, a scorțișoarei, înviorează instantaneu simțurile, bucurându-ne în același timp de beneficiile ingredientelor naturale. La acestea se adaugă un strop de vanilie, care completează perfect aroma și ne amintește de prăjiturile copilăriei. Răsfăț și stare de bine, special pentru zilele de sărbătoare. 

Uleiurile vegetale și cele esențiale într-o formulă echilibrată oferă o îngrijire completă a pielii la fiecare utilizare. În plus, scorțișoara stimulează fluxul de sânge la nivelul pielii, îmbunătățind microcirculația și creând celulelor un mediu prielnic de regenerare. Portocala proaspătă te înviorează și îți dă o stare de bine.

Editie Limitata

2 Comentarii

5/5

Mirosul e pur si simplu wow iar sapunelul asta frumos e foarte potrivit pentru a fi oferit cadou celor dragi. E ceva deosebit si cu siguranta va fi apreciat

Laura C, 17-12-2011
Perfect pentru iubitorii de scortisoara!
5/5

De fiecare data cand e in stoc acest sapun am grija sa imi cumpar mai multe, ca sa ma tina pe tot parcursul anului. Il folosesc fie ca sapun de corp fie ca sapun de maini. Mirosul este foarte placut, in special pentru iubitorii mirosului de scortisoara. E un cadou excelent, toata lumea se bucura de el!

Sefora D, 19-02-2001

Adaugă un review