Spray odorizant - Instant Relaxant - portocală, mandarină, verbină

45,00 RON

Puf! Atât e de simplu să aduci în casa ta prospețimea citricelor și aroma verbinei!


Fă-ți ziua mai frumoasă cu un moment de relaxare absolută!

Acest spray odorizant pentru cameră, 100% natural și perfect pentru inducerea stării de bine, diminuează tensiunea și stresul și favorizează somnul profund.


Descoperă mixul dintre aroma dulce și liniștitoare de portocală, mandarină și verbină, completate de note subtile și senzuale de arbore de benzoin.


Pulverizează câteva pufuri și cufundă-te instant într-un univers al armoniei interioare!


Cantitate: 100 ml

Ambalat în flacon cu pulverizator, ambalaj reciclabil.

Potrivit pentru orice cameră: living, dormitor, baie, birou etc.

Stoc

Plata la livrare este disponibil pentru transportatorii menționate mai jos.

Curier rapid

Frogo SIBIU - SELIMBAR

Posta romana

Gossip Tree

PROPRIETĂȚI


Formulat pe bază de ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate, acest spray odorizant pentru cameră conține o sinergie de uleriuri esențiale 100% pure și naturale și absoluturi liniștitoare care vă vor induce un moment real de relaxare.

Îmbogățit cu ulei esențial de portocală dulce, ideal pentru a crea o atmosferă zen, de petitgrain și mandarină roșie, care induc o stare de calm și un somn liniștitor și verbină delicată, cunoscută pentru proprietățile sale de a calma și a înveseli.
O aromă dulce și fructată sporită prin notele delicate de benzoin și de migdale amare delicioase. Un parfum ideal pentru momentele tale cu tine.
Produs 100% natural, fără conservanți sau parfumuri sintetice.


UTILIZARE:


Potrivit pentru orice cameră: living, dormitor, baie, birou

Se pulverizează direct în aer, orientând sprayul în sus. Pulverizează câteva pufuri în funcție de dimensiunea camerei și cât de aromat vrei să fie aerul.

Poate fi pulverizat și pe țesături (canapele, draperii, perne normale sau ornamentale, lenjerie de pat) deoarece aroma se impregnează în acestea.

 

ZOOM PE INGREDIENTE:

 

-        Alcool natural – utilizat ca bază pentru difuzarea principiilor aromatice. Permite o difuzare fină și omogenă a aromelor prin simpla evaporare. În plus, alcoolul menține aroma parfumului un timp mai îndelungat.

-        Ulei esențial de portocală dulce: Calmează și reechilibrează, ideal pentru a crea o atmosferă degajată. Acțiunea sa relaxantă face din acest ulei esențial un bun adjuvant pentru stările de nervozitate și luptă împotriva insomniilor.

-        Absolutul de benzoin: Substanță prețioasă, absolutul de benzoin este un veritabil balsam pentru suflet care acționează ca o aură protectoare împotriva factorilor de stres ai vieții cotidiene.

-        Ulei esențial de mandarină roșie: Minunat pentru sistemul nervos, acest ulei esențial are o mare putere de a calma și relaxa. El este de asemenea un ajutor prețios împotriva stresului, favorizând creativitatea și imaginația.

-        Ulei esențial de verbină: Foarte puternic, acest ulei este recunoscut pentru proprietățile sale calmante și optimizante pentru sistemul nervos. Este un aliat utilizat frecvent în stări de depresie, anxietate, angoase, stres sau insomnii.


PRECAUȚII:


A nu se înghiți!

A nu se păstra la îndemâna copiilor!

Evitați contactul cu ochii!

Inflamabil! Păstrați departe de sursele de căldură!

Respectați precauțiile de utilizare!

Lichid și vapori inflamabili.

Poate provoca alergii cutanate. Provoacă o iritație gravă a ochilor.

Nociv pentru organismele acvatice, poate cauza efecte adverse pe termen lung.

Conține etanol, limonene și ulei esențial de: coajă de Citrus Reticulata, frunze de Lippia Citriodora, Lavandă, extract de rășină de Styrax Tonkinensis

UFI: X030-40FK-0006-AFNM

AZ06

Adaugă un review !

Adaugă un review