Tampoane interne

Tampoane interne

24,00 RON

Cu tampoanele Masmi sunteti sigure ca folositi produse de cea mai buna calitate, din bumbac organic 100%. Fara albire cu clorina sau dioxina. 

O femeie foloseste in timpul vietii aprox. 11400 tampoane, de aceea este importanta compozitia acestora. 

Fabricat in Spania.


Cantitate
  Ultimele produse în stoc

 Produsele MASMI NATURAL COTTON nu contin deloc celuloza, deoarece este obtinuta prin taierea copacilor.

 

  • Miez absorbant din bumbac certificat organic 
  • 100% hipoalergenice pentru a reduce riscul de iritatii si alergii. 
  • Strat special exterior de securitate care acopera miezul absorbant si impiedica lipirea fibrelor atunci cand tamponul este indepartat din corp. 
  • Aplicator cu varf rotunjit pentru o insertie usoara, BIODEGRADABIL 100%. Firul pentru indepartarea tamponului este cusut de miezul absorbantului. Impachetat individual pentru transport si acces usor. 
  • Fara parfum si substante absorbante. 
  • Fara vascoza/ raion in miezul absorbant. 
  • Albire fara clorina si dioxina. 

-------------------------------------------------------------------

 

Tampoanele obisnuite din comert sunt fabricate din bumbac si raion (vascoza). Vascoza este o fibra sintetica fabricata din pulpa de lemn. La fabricarea vascozei apare un sub-produs numit dioxina. Cantitati mici de dioxina se gasesc in fibrele de vascoza.


In 1994, Agentia de Protectie a Mediului din SUA (EPA) a elaborat un raport in care se mentiona ca dioxina provoaca cancer la animale si probabil in consecinta si la oameni. Un studiu a aratat ca 80% dintre maimutele expuse la dioxina s-au imbolnavit de endometrioza si cu cat expunerea la dioxina a fost mai mare cu atat boala a fost in forme mai avansate. Doua maimute au murit de endometrioza.

 

Din cauza poluarii, dioxina se gaseste in apa, aer si pamant. De aceea urme de dioxina se pot gasi in diferite produse, chiar daca acestea nu au fost expuse in mod direct si este important sa reducem pe cat posibil acumularea in organism a acesteia.

 

superplus

Nu sunt diponibile comentarii

Adaugă un review