Terra Wash + Mg

Detergent eco Terra Wash + Mg

248,00 RON

Aici poti citi experienta noastra detaliata. Acceseaza urmatorul link:

"Cel putin 15 motive sa alegi detergentul japonez Terrawash Mg+"

Cantitate
  Ultimele produse în stoc

Terra Wash + Mg reprezintă un produs sub formă de peleți (biluțe) de magneziu purificat (puritate în proporție de 99,95 %), special procesat utilizând o tehnologie inovatoare janoneză. Când acest magneziu special intră în contact cu apa, generează bule de hidrogen și formează apă alcalină ionizată cu un PH ridicat, de aproximativ 10,5, ce faciliteazeă îndepărtarea murdăriei de pe țesături cu ușurință. Această apă specială are abilitate ridicată în îndepărtarea și eliminarea murdăriei, sebumului, mucegaiului, germenilor, bacteriilor și mirosurilor, rezultând haine proaspete, igienizate și curate!

Simplu de folosit! Nu trebuie să vă mai faceți griji în privința măsurarii, împrăștierii sau chiar a ingerării accidentale în cazul copiilor sau animalelor de companie.  

Caracteristici:

  • Reutilizabile și capabile de 365 spălări pe an, adica 0.68 lei/spalare.
  • Funcționează pentru o capacitate totală a hainelor murdare de până la 8 kg. (17lb)
  • Funcționează pentru orice tip de mașină de spălat (cu încărcare frontală, încărcare verticală, HE sau altele)
  • Funcționează atât cu apă călduță, rece sau fierbinte (folosirea apei calde poate avea proprietăți mai puternice de spălarea, dar apa rece este mai economică și ecologică)
  • Produsul nu face spumă și acest lucru înseamnă că nu necesită clătire, economisind energie și consum de apă.

1. Puneți în mașina de spălat Terra Wash +Mg împreună cu hainele murdare. Nu este nevoie de detergent!

Notă: Deoarece Terra Wash +MG nu conține niciun agent chimic de albire sau strălucire, spre deosebire de un detergent obișnuit, pentru petele dure se recomandă spălarea parțială sau aplicarea pe pată a unui produs de curățare, înainte de spălare, în special în cazul țesăturilor albe. Ca o alternativă, puteți folosi inalbitor pe baza de percarbonat de sodiu împreună cu Terra Wash +Mg, sporind astfel albirea și eliminarea petelor dificile. Inalbitorul pe baza de percarbonatul de sodiu este o soluție economică și ecologică, folosit ca ingredient principal pentru multe substanțe de albire ecologică și se poate gasi chiar in magazinul nostru. 

Note:  Dacă doriți, Terra Wash +Mg poate fi folosit și împreună cu detergentul de haine. Utilizat împreună cu detergentul, Terra Wash+Mg poate amplifica puterea detergentului, oferindu-vă posibilitatea de a reduce la jumătate consumul de detergent sau poate chiar mai puțin.

Atenție: FOLOSIȚI orice produs de albire, mai puțin cele pe bază de clor, atunci când utilizați Terra Wash +MG!

(a)  Setați sau includeți un ciclu de înmuiere de 15-20 de minute pentru a permite apei alcaline hidrogenate să acționeze asupra hainelor murdare și pentru a eficientiza curățirea acestora.

(b)  Puteți să renunțați la ciclul de clătire, economisind astfel atât apă cât și energie electrică.

2. (Opțional) Resetați ciclul de spălare al mașinii. (Omiteți acet pas, dacă folosiți detergent împreună cu produsul Terra Wash)  

3. Scoateți produsul Terra Wash+Mg din mașina de spălat înainte de ciclul de uscare, dacă utilizați acet tip de mașină combo, cu uscare.

Notă: Dacă lăsați produsul Terra Wash+Mg în interiorul mașinii, în timpul procesului de uscare, acest lucru nu îi va afecta funcția, dar cu toate acestea vă recomandăm să evitați acest lucru pentru a nu afecta și deteriora inutil săculețul protector, din nailon, al produsului.

4.  După finalizarea procesului de spălare și utilizare a produslui Terra Wash +Mg, depozitați-l într-un loc cu aer uscat.

Notă: Terra Wash +Mg poate fi utilizat în etape de spălare succesive, fără a mai necesita uscarea.

Notă: Când ați terminat de spălat asigurați-vă că scoateți produsul Terra Wash +Mg din mașina de spălat și depozitați-l la loc cu aer uscat. Dacă este lăsat în loc umed, atunci când nu este folosit, pentru o perioadă mai lungă de timp poate apărea oxidarea inutilă, ceea ce duce la scurtarea ciclului de viață al produsului, precum și la scăderea performanțelor sale.

Pentru a ști când trebuie înlocuit produsul, măsurați pur și simplu greutatea acestuia. Dacă greutatea este de aproximativ 70-80g (2,5-2,8 oz) atunci este timpul să achiziționați un produs nou. Acesta începe cu o greutate de 110 g (3,8 oz), iar pe măsură ce magneziul se dizolvă treptat în timpul spălarii, greutatea acestuia scade. Deși produsul continuă să funcționeze cu mai puțin de 70-80 g, puterea lui poate fi mai slabă deoarece cantitatea de magneziu influențează rezistența curățării.

Iată câteva opțiuni legate de produsul consumat:

  • Un produs folosit, poate fi utilizat împreună cu unul nou, amplificând puterea de curățare.
  • Puteți folosi biluțele (peleții) de magneziu la plante, în ghivece sau grădină, pentru a îmbogăți solul.

  

Notă: 365 de utilizări reprezintă un ciclu mediu de spălare (de aproxmativ 40-60 minute). Un ciclu mai lung de spălare poarte consuma magneziul mai repede.

TRANSPORT GRATUIT!

4 Comentarii

De vis!
5/5

Detergentul e de vis... Ca pot sa spal cu el si o parte din hainele mele amestecate cu ale copiilor... In concluzie spal cam la 2 zile, nu mai astept sa se adune de 1 masina<br /> Iar inalbitorul e foarte folositor... A facut fimiu pipi pe canapea am facut o pasta cu inalbitor am sters si apoi am aspirat cand s-a urcat... Nici o urma

Elena A., 19-06-2013
5/5

Am spalat pe 60 gr hainele de pat. Azi am folosit prima data saculetul. Chiar e WOW

Adriana Z., 19-06-2005
5/5

Am spalat pe 60 gr hainele de pat. Pe langa albul imaculat, hainele au ramas cu o textura extrem de matasoasa...fina, fina. Super misto. Miroseau curat...<br /> Sunt foarte incantata! Sper sa iasa si parul de pisica de pe patura

Adriana Z., 19-06-2005
Foarte fain!
5/5

Foarte fain detergentul. Super multumita de el. Și la prima spalare a curatat masina, nici nu ma asteptam sa aiba atatea depuneri

Alexandra A., 19-06-2001

Adaugă un review