Inalbitor cu percarbonat 1 kg

28,00 RON

Inalbitor ecologic pe baza de oxigen activ. Inalbeste, scoate petele, indeparteaza mirosul din tesaturi. Ideal pentru rufele bebelusilor si scutece. Se poate folosi impreuna cu nucile de sapun. Obtinut din materii prime care inalbesc in mod natural, practic nelimitate si non-toxice.

Este obtinut din materii prime care inalbesc in mod natural (fara inalbitor optic), practic nelimitate si non-toxice (sare). Ideal de folosit cu inlocuitor de detergent pe baza de magneziu Terrawash Mg+

Percarbonatul de sodiu este ingredientul activ din acest inalbitor, el albeste si scoate petele de pe rufe si in contact cu apa se descompune in:

- carbonat de sodiu sau soda de rufe si

- peroxid de hidrogen (apa oxigenata), inalbitor pe baza de oxigen.

  • Nu contine clor, fosfati.
  • Scoate petele de ceai, cafea, vin rosu, iarba, petele de fructe, transpiratia si sangele.
  • Rufele se ingalbenesc datorita calcarului din apa, cu ajutorul percarbonatului nu veti mai avea aceasta problema, rufele vor deveni stralucitor de albe.
  • Inalbitorul este activ de la temperatura de 30 de grade Celsius, dar actioneaza optim incepand de la temperatura de 50 de grade Celsius.
  • Pentru inalbirea rufelor adaugati o lingura de inalbitor impreuna cu detergentul, iar pentru scoaterea petelor, doua linguri.
  • Pentru pete sau rufe foarte murdare, lasati rufele in apa impreuna cu 1 lingura de inalbitor, timp de cateva ore, inainte sa le spalati.
  • Se pastreaza departe de caldura si de lumina directa a soarelui, intr-un loc uscat.

Atentie:

Iritant pentru ochi si piele, periculos in caz de ingerare. In cazul contactului cu ochii, clatiti cu apa si consultati medicul.

Nu se foloseste pe lana, in, matase !!!

Fabricat in Romania.

Greutate neta: 500 gr.

pe baza de oxigen activ

3 Comentarii

5/5

Vreau sa spun ca m-a surprins tare placut inalbitor de la tine care acoate pete. Ateba s-a patat cu limonata de capsuni,peste vreo 2 ore l-am pus in inalbitor,initial s-a facut albastru. Am uitat un pic de el si cand m-am intor sa spal tricoul ,nu mai esra pata. Pentru moment am crezut ca nu mai stiu ce fac si ma intrebam daca acela era tricoul.

Abigail D, 19-06-2004
Ambalaj plastic
5/5

Inteleg si ne alaturam initiativei dumneavoastra cat putem de mult. Producatorul roman al acestui produs asa il ambaleaza. Ne vom asigura ca vom transmite mai departe mesajul dumneavoastra. <br /> <br /> Ne-am gandit si noi la posibilitatea ambalarii sale in carton sau hartie. Are perfect sens pe de-o parte. Daca cartonul nu este foarte bine inchis sau punga de hartie s-ar sparge - costurile provocate in urma sa ar fi mult mai mari (posibilitatea deteriorarii celorlalte produse din colet, un transport in plus pentru expedierea altui colet, poluarea provocata de alt transport plus costurile pierdute pentru alt inalbitor. Tragand linia vad costuri provocate pentru inlocuirea altor produse si al inalbitorului, costuri de timp, costuri de transport, costuri de poluare produse in urma altui transport.<br /> <br /> Deocamdata incercam sa privim per amsamblu si am increderea ca pana vom gasi o solutie mai buna, vom avea grija sa selectam corespunzator gunoiul in vederea unei reciclari optime.

LUTHELO, 19-06-2004
Ambalaj plastic
5/5

Salutare, Apreciez produsele d-voastra insa am o intrebare despre modalitatea ambalarii.<br /> <br /> Se poate livra ambalat in hartie/carton? Nu mai cumpar nimic ambalat in plastic. <br /> Multumesc si apreciez un raspuns.

Popa N., 19-06-2004

Adaugă un review