Nuci de săpun BIO 1 kg

49,00 RON

Cu 1000 gr de nuci veti spala rufele cu masina de spalat automata timp de 12 luni, de 3 ori pe saptamana (aproximativ 300 spalari).

detergent 100% natural

Pachetul include: nuci de spalat ambalate in punga de plastic, un pliculet din bumbac, instructiunile de folosire.

Cantitate
  Nu sunt suficiente produse în stoc


Nucile de sapun sunt fructele arborelui Sapindus Mukorossi sau "arborele de sapun", care creste liber in Nepal si la poalele muntilor Himalaya. Coaja acestui fruct contine saponina naturala care in contact cu apa calda este eliberata in apa.

Pentru rufele albe este indicat sa adaugati o lingura de inalbitor pe baza de percarbonat de sodiu in compartimentul unde se pune detergentul in masina de spalat, in caz contrar rufele se pot ingalbeni. Percarbonatul de sodiu inalbeste si indeparteaza mirosul din tesaturi. Este ideal pentru rufele bebelusilor si spalarea scutecelor.

Rufele raman fara miros daca le spalati cu nuci de sapun (doar cu mirosul de "curat"), pentru parfum puteti adauga cateva picaturi de ulei esential pe saculetul din panza in care puneti nucile in masina de spalat sau cateva picaturi de ulei esential in compartimentul de clatire amestecat cu otet. De asemenea puteti adauga 50ml de apa de lavanda in fierul de calcat pentru a face ca lenjeria si hainele sa miroasa divin. Mai mult, apa de lavanda protejeaza hainele impotriva moliilor, tintarilor, mustelor si a altor insecte.

Este un detergent economic si ecologic. La spalarea pana la 60 grade Celsius nucile de spalat se pot folosi la 3 spalari diferite cu masina de spalat automata, deoarece saponina nu iese toata din coaja de la prima spalare. Folosind aceste nuci veti economisi banii pe care ii cheltuiati pe detergent!

Este un detergent ideal pentru:

  • spalarea scutecelor refolosibile
  • curatarea hainutelor copiilor cu piele sensibila
  • rufele colorate, acestea isi vor pastra culorile vii si nu se vor mai decolora. De asemenea, nu veti mai vedea urme albe de detergent pe rufele negre.
1000 gr

Nu sunt diponibile comentarii

Adaugă un review