Ecoera

Nuci de sapun BIO 500 gr

33,00 RON

detergent 100% natural

Pachetul include: nuci de spalat ambalate in punga de plastic, un pliculet din bumbac, instructiunile de folosire.

Cu 250 gr de nuci veti spala rufele cu masina de spalat automata timp de 3 luni, de 3 ori pe saptamana (aproximativ 75 spalari).

Cantitate

Nucile de sapun sunt fructele arborelui Sapindus Mukorossi sau "arborele de sapun", care creste liber in Nepal si la poalele muntilor Himalaya. Coaja acestui fruct contine saponina naturala care in contact cu apa calda este eliberata in apa.

Pentru rufele albe este indicat sa adaugati o lingura de inalbitor pe baza de percarbonat de sodiu in compartimentul unde se pune detergentul in masina de spalat, in caz contrar rufele se pot ingalbeni. Percarbonatul de sodiu inalbeste si indeparteaza mirosul din tesaturi. Este ideal pentru rufele bebelusilor si spalarea scutecelor.

Rufele raman fara miros daca le spalati cu nuci de sapun (doar cu mirosul de "curat"), pentru parfum puteti adauga cateva picaturi de ulei esential pe saculetul din panza in care puneti nucile in masina de spalat sau cateva picaturi de ulei esential in compartimentul de clatire amestecat cu otet. De asemenea puteti adauga 50ml de apa de lavanda in fierul de calcat pentru a face ca lenjeria si hainele sa miroasa divin. Mai mult, apa de lavanda protejeaza hainele impotriva moliilor, tintarilor, mustelor si a altor insecte.

Este un detergent economic si ecologic. La spalarea pana la 60 grade Celsius nucile de spalat se pot folosi la 3 spalari diferite cu masina de spalat automata, deoarece saponina nu iese toata din coaja de la prima spalare. Folosind aceste nuci veti economisi banii pe care ii cheltuiati pe detergent!

Este un detergent ideal pentru:

  • spalarea scutecelor refolosibile
  • curatarea hainutelor copiilor cu piele sensibila
  • rufele colorate, acestea isi vor pastra culorile vii si nu se vor mai decolora. De asemenea, nu veti mai vedea urme albe de detergent pe rufele negre.
EE02
WOW!
5/5

Chiar foarte fericit ca am gasit un detergent natural. Pana acum obisnuiam sa le folosesc pe cele din comert, dar am zis ca daca tot suntem fani Lutelo sa fim pana la capat. Curata bine hainele, pentru cele albe este necear sa folositi > 3 nuci si bicarboat de sodiu (eu pun 5 nuci si cam 2-3 linguri de bicarbonat pe masina, nucile pot fi refolosite de 3 ori - aveti in instructiuni, no worries). Chiar ma bucur ca exista un brand romanesc care sa promoveze ceva bun pentru oameni, nu numai otravuri cum se intampla de obicei.

Ovidiu D, 23-07-2017

Adaugă un review