Bucuria Craciunului

19,00 RON

Parfumul dulce al portocalei combinat cu un strop de vanilie si aroma orientala, picanta a scortisoarei invioreaza instantaneu simturile, bucurandu-ne in acelasi timp de beneficiile ingredientelor naturale. Rasfat si stare de bine ce amintesc de zilele de sarbatoare.


Sapun natural cu scortisoara si portocala, cu parfurm unisex pentru baie si dus. Parfumul dulce al portocalei combinat cu aroma orientala, picanta a scortisoarei ivioreaza instantaneu simturile bucurandu-ne in acelasi timp de beneficiile ingredientelor naturale. Rasfat si stare de bine ce amintesc de zilele de sarbatoare. Uleiurile vegetale si cele esentiale intr-o formula echilibrata ofera o ingrijire completa a pielii la fiecare utilizare. In plus, scortisoara stimuleaza fluxul de sange la nivelul pielii, imbunatatind microcirculatia si creand celulelor un mediu prielnic de regenerare. Portocala, proaspata te invigoreaza si o sa iti dea o stare de bine.

Editie Limitata

2 Comentarii

5/5

Mirosul e pur si simplu wow iar sapunelul asta frumos e foarte potrivit pentru a fi oferit cadou celor dragi. E ceva deosebit si cu siguranta va fi apreciat

Laura C, 17-12-2011
Perfect pentru iubitorii de scortisoara!
5/5

De fiecare data cand e in stoc acest sapun am grija sa imi cumpar mai multe, ca sa ma tina pe tot parcursul anului. Il folosesc fie ca sapun de corp fie ca sapun de maini. Mirosul este foarte placut, in special pentru iubitorii mirosului de scortisoara. E un cadou excelent, toata lumea se bucura de el!

Sefora D, 19-02-2001

Adaugă un review