Deodorant GREEN 100 ml

64,00 RON

Vrei un deodorant usor, cu miros placut, eficient si totodata natural? Ai incercat acest deodorant crema? 

Green are o aroma fresh, de iarba proaspat cosita. Il vei iubi de la prima aplicare. 

Se aplica foarte usor si se maseaza pana intra in piele. Nu pateaza hainele!

Acesta nu este un antiperspirant deci nu inhiba transpiratia! Toxinele se vor elibera, insa mirosul va fi neutralizat de combinatia de amidon, pudra de alaun si bicarbonat de sodiu. Acestea au efect antibacterian/antifungic/antimicrobian. Amidonul absorbe umezeala.

Cantitate: 70 gr/ 100 ml

Deodorantul crema natural Green se aplica foarte usor si se maseaza pana intra in piele. Nu pateaza hainele!

Piatra de alaun si bicarbonatul sunt usor abrazive insa in scurt timp se dizolva la temperatura corpului. Acestea previn si neutralizeaza mirosurile neplacute, depunand la suprafata pielii o pelicula fina salina. Au rol antibacterian si regleaza transpiratia

Acesta nu este un antiperspirant deci nu inhiba transpiratia! Toxinele se vor elbera insa mirosul va fi neutralizat de combinatia de amidon, pudra de alaun si bicarbonat. Acestea au efect antibacterian, antifungic, antimicrobian. Amidonul absoarbe umezeala.

* Recipientul este de plastic cu filet.

* Pastrati deodorantul departe de surse de caldura

Unt de shea dezodorizat, ulei de cocos dezodorizat, piatra de alaun, bicarbonat de sodium, amidon de porumb, extract natural aromat.

Butyrospermum Parkii Butter(Shea), Cocos Nucifera Oil, Sodium Bicarbonate, Zea Mays Starch, Potassium Alum., Fragrance 100% natural.

5/5

Deodorantul Green ramane favoritul meu din toata gama - are un miros al copilariei si este foarte eficient, plus ca nu provoaca mancarimi sau iritatii.

Manuela O., 19-05-2015

Adaugă un review