Deodorant VANILLA 100 ml

64,00 RON

Vrei un deodorant usor, cu miros placut, eficient si totodata natural? Ai incercat acest deodorant crema? Miroase imbietor a vanilie :)

Se aplica foarte usor si se maseaza pana intra in piele. Nu pateaza hainele!

Acesta nu este un antiperspirant deci nu inhiba transpiratia! Toxinele se vor elibera, insa mirosul va fi neutralizat de combinatia de amidon, pudra de alaun si bicarbonat de sodiu. Acestea au efect antibacterian/antifungic/antimicrobian. Amidonul absorbe umezeala.

Cantitate: 70 gr/ 100 ml

Deodorantul crema natural Vanilla se aplica foarte usor si se maseaza pana intra in piele. Nu pateaza hainele!

Piatra de alaun si bicarbonatul sunt usor abrazive insa in scurt timp se dizolva la tempratura corpului. Acestea previn si neutralizeaza mirosurile neplacute, depunand la suprafata pielii o pelicula fina salina. Au rol antibacterian si regleaza transpiratia

Acesta nu este un antiperspirant deci nu inhiba transpiratia! Toxinele se vor elbera insa mirosul va fi neutralizat de combinatia de amidon, pudra de alaun si bicarbonat. Acestea au efect antibacterian, antifungic, antimicrobian. Amidonul absorbe umezeala.

* Recipientul este de plastic cu filet.

* Pastrati deodorantul ferit de surse de caldura

vanilie

Unt de shea dezodorizat, ulei de cocos dezodorizat, ulei de ricin, ulei catina, amidon, pulbere piatra de alaun, bicarbonat de sodiu, aroma naturala vanilie.

Butyrospermum Parkii Butter(Shea), Cocos Nucifera Oil, Sodium Bicarbonate, Zea Mays Starch, Potassium Alum., Fragrance 100% natural.

Nu sunt diponibile comentarii

Adaugă un review