Deodorant CALM 50 ml

34,00 RON

Acest deodorant crema natural se aplica foarte usor si se maseaza pana intra in piele. Nu pateaza hainele!

Acesta nu este un antiperspirant deci nu inhiba transpiratia! Toxinele se vor elbera insa mirosul va fi neutralizat de combinatia de amidon, pudra de alaun si bicarbonat. Acestea au efect antibacterian/antifungic/antimicrobian. Amidonul absorbe umezeala.

Cantitate: 30 gr/ 50 ml

Cantitate
  Nu sunt suficiente produse în stoc


Piatra de alaun si bicarbonatul sunt usor abrazive insa in scurt timp se dizolva la temperatura corpului. Acestea previn si neutralizeaza mirosurile neplacute, depunand la suprafata pielii o pelicula fina salina. Au rol antibacterian si regleaza transpiratia.

Unt de shea dezodorizat, ulei de cocos dezodorizat, ulei de ricin, ulei catina, amidon, pulbere piatra de alaun, bicarbonat de sodiu, aroma 100% naturala.

Butyrospermum Parkii Butter(Shea), Cocos Nucifera Oil, Sodium Bicarbonate, Zea Mays Starch, Potassium Alum.

3 Comentarii

Merita!
5/5

De 5 ani am renuntat la Dove ul din comert, citind ca aluminiul nu face bine. Am incercat tot felul de deodorante fara aluminiu, de la poatra de alaun, la Forever, produse din plafar, dar tot miroseam, dupa o ora sau doua. Apoi, am cunoscut o pe Lore si am aflat de produsele ei. Mi a trimis deodorantul si dupa prima folosire eram total uimita. NU am mirosit deloc toata ziua!!!!! Si este all natural!!!! Sunt fascinata, il recomand cu drag si da, ii fac reclama, pentru ca merita!!!

Mirela B., 28-06-2018
Tare fain
5/5

Un deodorant cu o eficienta surprinzatoare. Pt mine este mai eficient decat cele clasice din comert. Functioneaza ff bine si pentru copii aflati in perioada prepubertatii si pubertatii, cand incep uneori din cauze hormonale sa controleze cu greu mirosul de transpiratie in ciuda faptului ca respecta regulile de igiena.

Stefania S, 18-06-2015
Bunicel
5/5

Miroase absolut superb si e destul de eficient.

Nabe N, 18-01-2005

Adaugă un review