• Pachet

Set ANTISTRES - SOMN LINISTIT

45,00 RON

În loc de 47,00 RON

Set esential anti-stress / somn linistit

Un mini cadou esential pe care ti-l poti oferi pentru a te bucura de beneficiile linistitoare ale aromaterapiei. Portocala, lavanda bulgareasca si maghiranul dulce  - trei arome delicate care promit o stare de bine, relaxare si moral ridicat.

Acest pachet conține

Ulei esential portocala
Portocala Dulce BIO
12,00 RON
x 1
Cutie cadou
Cutie cadou alba
2,50 RON
x 1
Ulei esential lavanda bulgareasca
Lavanda Bulgareasca
17,00 RON
x 1
Ulei esential de Maghiran Dulce
Maghiran Dulce
15,50 RON
x 1
Cantitate

Ce contine acest set?

1. Ulei esential de portocala dulce - 9 gr

Parfumul proaspat fructat induce o stare de euforie, de buna dispozitie, combate stresul, starile de tensiune si insomniile.

2. Ulei esential de lavanda bulgareasca - 5 gr

Parfumul floral, dulce, unic al lavandei constituie una dintre miresmele cele mai apreciate si iubite de catre aromaterapeuti. Uleiul de lavanda din Bulgaria este fara indoiala unul fin, echilibrant, calmant, atat pentru spirit cat si pentru corp si minte. In preparatele naturiste cu aplocare locala, ajuta la purificarea si vindecarea pielii, la diminuarea durerii si a inflamatiilor. Difuzarea lui ajuta la atenuarea anxietatii si a depresiei.

3. Ulei esential de maghiran dulce - 5 gr

Uleiul esential de maghiran dulce este recunoscut pentru capacitatea sa de a combate insomnia si starile de anxietate, stres si nervozitate. 

4. Cutie alba dedicata

***

Cum le poti utiliza?

***

In lampa de aromaterapie - Adauga 3-5 picaturi de ulei esential in lampa de aromaterapie cu 30 de minute inainte de a intra in incapere.

Pe piele - Doar in amestec cu un ulei vegetal. Intr-o lingurita de ulei vegetal adaugati 2-3 picaturi de ulei esential (maghiran, lavanda) si masati pe piele. Evitati utilizarea uleiului de portocala in aceasta combinatie, deoarece are efect foto-toxic.

***

Atentie:

***

Nu folositi uleiuri nediluate direct pe piele.

Nu folositi uleiuri esentiale diluate in ulei vegetal pe piele fara un test de toleranta in prealabil.

Nu difuzati uleiuri esentiale in incapere in timp ce dormiti.

Nu difuzati uleiuri esentiale in incapere mai mult de 20 de minute.

Nu difuzati uleiuri esentiale in camera bebelusului. Indiferent de puritatea uleiurilor esentiale, acestea contin in mod natural alergeni care pot afecta sanatatea.

Nu difuzati uleiuri esentiale in incaperi fara ventilatie sau in care nu aveti posibilitatea sa aerisiti inainte.

Interdictii in utilizare: Interzis femeilor insarcinate.

***

Consultați medicul dacă doriți să folosiți uleiurile esențiale în scop terapeutic. Citiți cu atenție precauțiile de utilizare a uleiurilor esențiale înainte de a le folosi. Informațiile prezentate mai sus nu constituie sfat medical și nu sunt scrise cu intenția de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni boli.

Nu sunt diponibile comentarii

Adaugă un review