Negru African cu SHEA

25,00 RON

Cu unt de shea si carbune medicinal

Are numeroase proprietati vindecatoare, fiind indeosebi potrivit pentru pielea uscata, aspra. Este un produs original, certificat organic si Fair Trade, cu multiple intrebuintari. Datorita simplitatii si puritatii ingredientelor sale bogate in vitamine esentiale , minerale si antioxidanti, sapunul negru are o serie de beneficii pentru piele .

Cantitate
  Nu sunt suficiente produse în stoc


Sapunul negru african traditional este provenit din sistemul fairtrade.

Are o forma neregulata si este invelit in frunza de banana. Are numeroase proprietati vindecatoare, fiind indeosebi potrivit pentru pielea uscata, aspra, cu eczema. Sapunul negru African este un produs original, certificat organic si Fair Trade, cu multiple intrebuintari.

Datorita simplitatii si puritatii ingredientelor sale bogate in vitamine esentiale , minerale si antioxidanti, sapunul negru are o serie de beneficii pentru piele . Datorita untului de shea, pielea ramane moale si elastica. Excelent pentru fata, maini si intregul corp.

Utilizare: se umezeste pielea, se aplica sapunul si se freaca cu buretele. Se pastreza sapunul astfel incat sa nu absoarba apa. Recomandam pastrarea lui pe o savoniera cu gratar

Nu sunt diponibile comentarii

Adaugă un review