• Pachet
Promoție Bentley Organic: Dezinfectant mâini + Dezinfectant jucării

Set Bentley Organic: Dezinfectant mâini + Dezinfectant jucării

55,00 RON

Acest set organic pe baza de alcool si citrice ucide mai mult de 99,99% din toti germenii de uz casnic de contact, ajutand la prevenirea imbolnavirilor. Dur cu germenii, dar bland cu planeta, este plin de agenti naturali antibacterieni care lasa suprafetele, jucariile si lucrurile copilului dar si a familiei tale in deplina igiena si siguranta.

Protejarea copiilor se aseamana cu o slujba cu norma intreaga pentru mamele copiilor curiosi. Cu sezonul de viroze deschis acum este momentul sa te alaturi luptei impotriva germenilor cu ajutorul acestor dezinfectante.

Acest pachet conține

Bentley - Dezinfectant maini
Bentley - Dezinfectant maini copii
26,00 RON
x 1
Dezinfectant pentru suprafețe și jucării 50ml, 90% bio
29,00 RON
x 1
Cantitate

Acest set pe baza de  alcool si citrice ucide mai mult de 99,99% din toti germenii de uz casnic de contact, ajutand la prevenirea imbolnavirilor. Dur cu germenii, dar bland cu planeta, este plin de agenti naturali antibacterieni care lasa suprafetele, jucariile si lucrurile copilului dar si a familiei tale in deplina igiena si siguranta.

Protejarea copiilor se aseamana cu o slujba cu norma intreaga pentru mamele copiilor curiosi. Cu sezonul de viroze deschis acum este momentul sa te alaturi luptei impotriva germenilor cu ajutorul acestui dezinfectant!


Ingrediente spray: Apa, Alcool Denat*, Decyl Glucoside, Lauril Betaina, Aloe Barbadensis Suc Pudra din Frunze*, Acid Lactic, Glicerina, Extract de Fructe Citrus Aurantium Bergamia (Bergamota), Extract de Fructe Citrus Paradisi (Grapefruit), Extract de Fructe Citrus Aurantium Dulcis (Portocala), Extract Citrus Tangerina (Tangerine), Acid Ascorbic, Acid Citric, Ulei din coaja de Citrus Medica Limonum * ingredient certificat crescut organic.

Ingrediente dezinfectant maini: Aqua, Aloe Barbadensis Suc Pudra din Frunze*, Glycerin, Lauril Betaina, Acid Lactic, Extract de Fructe Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange), Potassium Sorbate* ingredient certificat crescut organic.

Nu sunt diponibile comentarii

Adaugă un review