Dezinfectant pentru suprafețe și jucării 50ml, 90% bio

29,00 RON

Dezinfectează jucăriile și suprafețele de joacă, ucigând 99,99% din germenii de contact, prevenind astfel îmbolnăvirile. Pe baza de alcool. Ideal pentru călătorii sau plimbare în parc. 

Ingrediente: Apa, Alcool Denat*, Decyl Glucoside, Lauril Betaina, Aloe Barbadensis Suc Pudra din Frunze*, Acid Lactic, Glicerina, Extract de Fructe Citrus Aurantium Bergamia (Bergamota), Extract de Fructe Citrus Paradisi (Grapefruit), Extract de Fructe Citrus Aurantium Dulcis (Portocala), Extract Citrus Tangerina (Tangerine), Acid Ascorbic, Acid Citric, Ulei din coaja de Citrus Medica Limonum * ingredient certificat crescute organic

Ideal pentru călătorii sau plimbare în parc. Travel size.

Acest spray biodegradabil pe bază de  alcool si citrice ucide mai mult de 99,99% din toți germenii de uz casnic de contact, ajutând la prevenirea îmbolnăvirilor. Dur cu germenii, dar blând cu planeta, este plin de agenți naturali antibacterieni care lasă jucăriile și lucrurile copilului tău în deplină igienă și siguranță. 

Protejarea copiilor se aseamănă cu o slujbă cu normă întreagă pentru mamele de mici curioși. Cu sezonul de viroze deschis, acum este momentul să te alături luptei împotriva germenilor cu ajutorul acestui dezinfectant! 

Același produs, dar cu volum de 500ml este finalist 2009 Natexpo "Best product" și câștigător al premiului TIPS "Must have" 2009-2010 (premiul acordat de consumatori în Marea Britanie ca produs care nu trebuie să lipsească). Câștigător al premiului ”Cel mai recomandat” - la categoria Best Eco Household, premiu acordat de prestigioasa Natural House.

 

Instrucțiuni de folosire: se aplică prin pulverizare pe jucării și suprafețele de joc și se lasă 30 de secunde înainte de a se șterge.

 

Vârstaoricând

Cantitate: 50ml

Fabricat în UK de Bentley Organic

Nu sunt diponibile comentarii

Adaugă un review