Sapun Marseille 200g

25,00 RON

Sapunul autentic de Marseille "La Corvette" fabrica si in zilele noastre sapunul in conformitate cu procesul traditional de fierbere in cazan. Se folosesc numai uleiuri vegetale, fara aditivi chimici (agenti de spumare, agenti coloranti, parfumuri, conservanti). Este hipoalergenic si respecta mediul inconjurator o data in plus pentru ca nu se regaseste in compozitie  uleiul de palmier.

Cantitate
  Ultimele produse în stoc

Fara parfumuri, coloranti sau aditivi sintetici, săpunul tradițional Marsilia cu procentul sau mare de ulei de masline (72%) este în mod natural blând, hipoalergenic și nu irită pielea. Inca din secolul al XIX-lea, folosirea sapunului de Marseille a contribuit la scăderea mortalității infantile și a bolilor infecțioase. Moașele de asemenea il recomandau  pentru spălarea sugarilor și hainele acestora.

 

Sapunul "La Corvette" are certificare EcoCert indicata pe eticheta produsului de catre producator.

72% masline

INCI: Sodium Olivate (Ulei saponificat de masline 72%), Sodium Cocoate (Ulei saponificat de cocos), Aqua (Apa), Sodium Chloride (Sare), Sodium Hydroxide ( Hidroxid de sodium).

Foarte popular in Franta dar si peste hotarele sale, sapunul de Marseille prin simplitatea ingredientelor sale a fost apreciat de secole. Sapunul de Marseille este facut doar cu uleiuri 100% vegetale. Prietenos cu mediul: este biodegradabil (100% in mai putin de 28 de zile) si nu polueaza deloc mediul inconjurator, in particular apa. Nu putem spune acelasi lucru despre sapunurile turnate industrial sau detergentii cu extracte petrochimice.

Datorita metodei de fabricare, prin fierere in cazane si uscate incet sapunul este foarte economic si poate dura chiar de doua ori mai mult decat un sapun conventional.

Puteti recunoaste un sapun de Marseille autentic atunci cand acesta nu contine grasimi animale, agenti chimici (agenti de spumare, agenti coloranti, parfumuri, conservanti, etc.).

Nu sunt diponibile comentarii

Adaugă un review