cos  

Cosul dvs. este gol

Transport 0.00 lei
Total 0.00 lei

Finalizeaza comanda

Cumpara de inca 199 de lei pentru transport gratuit

Voucher reducere 5%
Transport gratuit la comenzi peste 199 lei

Newsletter

Ulei esential cedru atlas

Ulei esential cedru atlas

Cedrus Atlantica Oil

Uleiul esenţial de cedru a fost recunoscut şi utilizat încă din vechime de către egipteni în ritualurile de îmbălsămare dar şi ca parfumant, conservant sau compus antiinfecţios.

Uleiul esenţial aduce beneficii pentru sistemul respirator, circulator, pentru musculatură, piele, scalp dar şi în plan mental şi spiritual.

per 10 ml

10.00 lei

Disponibilitate: Acest produs nu mai este in stoc


Anunta-ma atunci când este disponibil

100% natural, pur, obtinut prin distilare cu vapori de apa.

 

Uleiul esenţial de cedru atlas aduce un miros lemnos, echilibrat, este o componentă preferată în elaborarea parfumurilor datorită capacităţii de a le stabiliza. În aplicaţii pe piele favorizează eliminarea celulitei şi a retenţiilor de apă.


Proprietatile uleiului de cedru atlas:

  • - drenante si lipolitice
  • - rol cicatrizant si antifungi
  • - astringent
  • - efect tonifiant asupra scalpului
  • - stopeaza caderea parului.

Utilizare:  

  • - in uleiuri de masaj anticelulitic
  • - in tratamentul dermatozelor fungice
  • - in ingrijirea tenului gras si a scalpului seboreic, cu matreata. 

Proprietati organoleptice: culoare galben portocaliu, miros lemnos caracteristic.

Precautii in utilizare: este contraindicat femeilor insarcinate si copiilor.Acest ulei esential se foloseste numai diluat intr-un ulei vegetal sau intr-un produs cosmetic (aproximativ 2 picaturi de ulei esential la 10ml de produs). Aplicat nediluat pe piele, poate provoca iritatii cutanate.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

A se feri contactul cu ochii și mucoasele.
Efectuati un test cu 48 de ore inainte de prima utilizare a produsului ce contine acest ulei esential. Aplicati produsul la incheietura cotului si asteptati timp de 48 ore. In cazul unor reactii neplacute, nu folositi produsul.


Mod de pastrare: la loc uscat, ferit de lumina si caldura.

Nu lasati la indemana copiilor.


Nota: Acest ulei esential este destinat exclusiv uzului cosmetic. Consultati medicul dacă doriti sa folositi uleiurile esentiale in scop terapeutic. Cititi cu atentie precautiile de utilizare a uleiurilor esentiale inainte de a le folosi. Informatiile prezentate mai sus nu constituie sfat medical, ci sunt rezultatul studierii unor lucrari de aromoterapie.


Precautii generale in utilizarea uleiurilor esentiale

Uleiurile esentiale sunt foarte puternice si trebuie utilizate cu moderatie si precautie.

Este interzis sa se foloseasca pe mucoase, in ochi sau pe conturul ochilor. 

A nu se folosi direct pe piele, a nu se injecta, inhala sau inghiti.

Este de asemenea interzis a se asocia uleiurile esentiale cu medicamente.

Se interzice a se folosi de catre femeile insarcinate sau care alapteaza, copiii mai mici de trei ani, bolnavii de epilepsie, persoanele cu probleme grave de sanatate sau cu alergii respiratorii.

Uleiurile esentiale nu se folosesc direct pe piele, nediluate in uleiuri vegetale. Chiar si diluate in uleiuri vegetale, unele dintre ele pot fi iritante pentru pielea sensibila.

Recomandam efectuarea unui test inainte de utilizarea pe o suprafata mai intinsa a pielii (folositi produsul ce contine uleiul esential pe o mica portiune si asteptati 48 de ore pentru a putea observa eventualele reactii negative ale pielii).

Este recomandabil sa nu va expuneti la soare dupa utilizarea uleiurilor esentiale, respectiv a produselor ce le contin, intrucat unele dintre ele sunt fototoxice.

Dozajele si recomandarile de pe etichete sunt cu titlu informativ si nu se substituie sfatului medicului dumneavoastra.

Cedrus Atlantica Oil

 

Uleiul esenţial aduce beneficii pentru sistemul respirator, circulator, pentru musculatură, piele, scalp dar şi în plan mental şi spiritual.

Un arbore veşnic verde, cedrul de atlas creşte până la înălţimea de 40-50 metri, se dezvoltă în formă conică, are masa lemnoasă tare şi aromată.
Din lemn se obţine ulei esenţial, răşină şi extract absolut.

Uleiul esenţial de cedru a fost recunoscut şi utilizat încă din vechime de către egipteni în ritualurile de îmbălsămare dar şi ca parfumant, conservant sau compus antiinfecţios.

Nu exista comentarii.

Doar utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

22 Produse similare: