cos  

Cosul dvs. este gol

Transport 0.00 lei
Total 0.00 lei

Finalizeaza comanda

Cumpara de inca 199 de lei pentru transport gratuit

Transport gratuit la comenzi peste 199 lei

Newsletter

Ulei esential salvie

Ulei esential salvie

Salvia Officinalis Oil 

In Evul Mediu, prima scoala medicala, din Napoli, a emis un aforism care insumeaza proprietatile salviei – “Cum este posibil ca un om sa moara atunci cand are salvie ce-i creste in gradina?” Numele de salvie provine din latinescul “salvere” insemnand a salva, aceasta fiind iarba sacra a latinilor iar folclorul o mentioneaza ca pe “o planta ce vindeca si salveaza”.

per 10 ml

12.50 lei

Atentie: Ultimele produse in stoc!

100% natural, pur, obtinut prin distilarea partilor aeriene ale plantei.

Un ulei esential cu valoare terapeutica recunoscuta, este antifungic, antibacterian şi antiviral, remarcat pentru ameliorarea diverselor probleme cutanate. Este ideal in compozitii cosmetice pentru ten gras, acneic, pentru par cu matreata si ca ingredient in deodorante naturale.

Proprietati ale uleiului esential de salvie: cicatrizant, antibacterian, antifungi, ajuta la eliminarea celulitei (lipolitic), regleaza procesul de transpiratie

Proprietati organoleptice: lichid limpede, incolor catre galben deschis, cu miros caracteristic, condimentat, camforat.
Recomandat pentru: cicatrici. infectii ale pielii. tratarea celulitei, reglarea transpiratiei excesive
Mod de pastrare: la loc uscat, ferit de lumina si caldura
Precautii specifice in utilizare:
A se utiliza cu prudenta, pe o perioada scurta de timp. Contine alpha-thujone, componenta neurotoxica. 

Interzis femeilor insarcinate sau care alapteaza, copiilor, bolnavilor de epilepsie si persoanelor cu probleme grave de sanatate.Interzis uzului intern, cu exceptia cazului in care este recomandat de un medic.

Nu lasati uleiurile esentiale la indemana copiilor.

Nota: Acest ulei esential este destinat exclusiv uzului cosmetic. Consultati medicul dacă doriti sa folositi uleiurile esentiale in scop terapeutic. Cititi cu atentie precautiile de utilizare a uleiurilor esentiale inainte de a le folosi. Informatiile prezentate mai sus nu constituie sfat medical, ci sunt rezultatul studierii unor lucrari de aromoterapie.


Precautii generale in utilizarea uleiurilor esentiale

Uleiurile esentiale sunt foarte puternice si trebuie utilizate cu moderatie si precautie.

Este interzis sa se foloseasca pe mucoase, in ochi sau pe conturul ochilor. 

A nu se folosi direct pe piele, a nu se injecta, inhala sau inghiti.

Este de asemenea interzis a se asocia uleiurile esentiale cu medicamente.

Se interzice a se folosi de catre femeile insarcinate sau care alapteaza, copiii mai mici de trei ani, bolnavii de epilepsie, persoanele cu probleme grave de sanatate sau cu alergii respiratorii.

Uleiurile esentiale nu se folosesc direct pe piele, nediluate in uleiuri vegetale. Chiar si diluate in uleiuri vegetale, unele dintre ele pot fi iritante pentru pielea sensibila.

Recomandam efectuarea unui test inainte de utilizarea pe o suprafata mai intinsa a pielii (folositi produsul ce contine uleiul esential pe o mica portiune si asteptati 48 de ore pentru a putea observa eventualele reactii negative ale pielii).

Este recomandabil sa nu va expuneti la soare dupa utilizarea uleiurilor esentiale, respectiv a produselor ce le contin, intrucat unele dintre ele sunt fototoxice.

Dozajele si recomandarile de pe etichete sunt cu titlu informativ si nu se substituie sfatului medicului dumneavoastra.

Salvia Officinalis Oil

In Evul Mediu, prima scoala medicala, din Napoli, a emis un aforism care insumeaza proprietatile salviei – “Cum este posibil ca un om sa moara atunci cand are salvie ce-i creste in gradina?” Numele de salvie provine din latinescul “salvere” insemnand a salva, aceasta fiind iarba sacra a latinilor iar folclorul o mentioneaza ca pe “o planta ce vindeca si salveaza”.

Nu exista comentarii.

Doar utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

22 Produse similare: