• image Luthelo foloseste ingrediente 100%naturale. Uleiuri si unturi de cea mai buna calitate, toate provenite din comertul corect, argile, pulberi si infuzii de plante, macerate, lapte din germeni de orez, migdale sau capra, produse apicole, iar in cazul produselor aromate uleiuri esentiale obtinute prin vapori sau distilare.Nimic sintetic. Nimic artificial. Nimic intamplator. Nimic sintetic. Nimic artificial. Nimic intamplator.
  • image Luthelo - o viata cat mai naturala, cat mai sanatosa, cat mai buna. Inspiratia vine din cele mai neasteptate locuri - poate fii un miros, un articol citit, o prietena cu o problema sau pur si simplu o provocare - si este urmata de un studiu indelungat in vederea alegerii celor mai bune ingrediente.
  • image Este foarte important atunci cand alegeti un sapun sa tineti cont de tipul de piele, de varsta, de sensibilitati si alergii si de scopul urmarit pe langa cel evident de curatare. La fel de importanta este cunoasterea tuturor ingredientelor din aceste sapunuri, indicatiile si contraindicatiile acestora dar si certitudinea ca sunt 100% naturale. Pentru consultanta in alegerea sapunului potrivit va rog sa ne contactati pe comenzi@luthelo.ro.
  • image Luthelo iubeste natura si o protejeaza.Pentru ca nu dorim sa fim partasi la extinderea agresiva a culturilor de palmieri din sud-estul Asiei ce atrage dupa sine defrisari de milioane de hectarea de paduri tropicale si distrugerea habitatelor naturale specifice acestei regiuni, in retetele Luthelo nu veti gasi ulei de palmier! Vrem sa oferim celor dragi sapunuri 100% naturale, respectand natura!

Cos  

Nici un produs

Livrare Lei 0.00
Total Lei 0.00

Cos Plăteşte

Furnizori

Nici un furnizor