cos  

Cosul dvs. este gol

Transport 0.00 lei
Total 0.00 lei

Finalizeaza comanda

Cumpara de inca 199 de lei pentru transport gratuit

Voucher reducere
Transport gratuit la comenzi peste 199 lei

Newsletter

CONFIDENTIALITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, II Loredana A. Kaschovits (luthelo.ro) are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. 

 

Scopul colectării datelor este: intocmirea facturii fiscale pentru marfurile comandate, transportul acestora la adresa precizata de dumneavoatra, transmiterea de informatii cu privire la produsele si serviciile oferite de Luthelo.ro. Nu sunteţi obligat(ă) sa furnizaţi datele, acestea fiind necesare petru finalizarea in bune conditii a comenzii realizate in magazinul virtual luthelo.ro. Refuzul dvs. duce la imposibilitatea de a va contacta si a va livra produsele solicitate.Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor in scris.

 

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Kaschovits A. Loredana Intreprindere Individuala, Str. M. Hochmeister, nr. 7 Sibiu sau prin intermediul mesageriei virtuale de pe aceiasi adresa de e-mail cu care s-a facut inregistrarea. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.