cos  

Cosul dvs. este gol

Transport 0.00 lei
Total 0.00 lei

Finalizeaza comanda

Cumpara de inca 199 de lei pentru transport gratuit

Voucher reducere 5%
Transport gratuit la comenzi peste 199 lei

Newsletter

Ulei de ricin

Ulei de ricin

Renumit pentru proprietăţile de regenerare şi fortificare a părului, genelor și sprâncenelor, este apreciat și pentru efectul de stimulare a creșterii părului. Asigură unghii mai rezistente, hrăneşte şi hidratează tegumentele. Este un ulei des regăsit în compoziţiile de machiaj.

15.00 lei

Ulei vâscos, de culoare gălbuie-verzuie, cu miros caracteristic, obținut prin presarea semințelor de ricin și rafinare. Utilizat încă din perioada Egiptului antic pentru proprietățile sale terapeutice, uleiul de Ricin se distinge prin conținutul ridicat de acid ricinoleic, substanță activă cu puternice proprietăți antibacteriene. 


Uleiul de Ricin este recomandat pentru:

  • tratarea a diverse afecțiuni cutanate precum acneea, dermatozele, eczemele, psoriazisul
  • îngrijirea tenului sensibil și iritat
  • diminuarea petelor pigmentare
  • regenerarea fibrei capilare, genelor și unghiilor
  • formularea produselor de demachiere (uleiul de ricin are o mare putere de absorbție a impurităților)
  • prepararea parfumurilor bazate pe uleiuri și a cosmeticelor decorative
  • fabricarea săpunurilor

Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumină, în recipientul bine închis. 

Ricinus communis seed oil

Nu exista comentarii.

Doar utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

15 Produse similare: