cos  

Cosul dvs. este gol

Transport 0.00 lei
Total 0.00 lei

Finalizeaza comanda

Cumpara de inca 199 de lei pentru transport gratuit

Voucher reducere 5%
Transport gratuit la comenzi peste 199 lei

Newsletter

Unt de Shea nerafinat crud

Unt de Shea nerafinat crud

Butyrospermum Parkii 

Ingredient cosmetic polivalent, cu utilizari diverse in cosmetica handmade, important pentru rolul sau de hidratare profunda si regenerare a pielii si fibrei capilare. 

per 100 gr

17.00 lei

Fiind nesupus procesului de rafinare, acest unt este printre materiile prime vegetale cele mai bogate în substante nesaponificabile, atat de importante pentru procesele regenerative si antioxidative de la nivelul tegumentului.

 

Extrem de bogata in fitosteroli, vitaminele A si E si acizi grasi nesaturati (Omega 9, Omega 6), această “comoara” a Africii are proprietati exceptionale de:

  • hidratare profunda si regenerare a pielii si fibrei capilare- prevenire a imbătranirii pielii, imbunatatire a elasticitatii ei
  • vindecare a cicatricilor, calmare a iritatiilor- prevenire a aparitiei vergeturilor pe perioada sarcinii
  • ingrijire a pielii sensibile a bebelusilor
  • refacere a pielii după plaja si mentinere bronzului pe o perioada mai indelungata de timp


Continut de substante active naturale

  • vitamina A, vitamina E – antioxidanti naturali
  • fitosteroli – antiinflamatori, refac bariera hidrolipidica, impiedica deshidratarea si imbătranirea prematura, protejeaza impotriva efectelor negative ale razelor solare
  • butyrospermol – antioxidant, cu rol de absorbtie a razelor UV
  • acizi grasi nesaturati: acid linoleic (Omega 6), acid oleic (Omega 9)
  • acizi grasi saturati: acid stearic, acid palmitic


Mod de pastrare: la loc uscat, ferit de lumina si caldura.

 

Prezentare: cutie de 100gr cutie fara Bisferol A si ftalati.

Culoare albastru inchis cu capac aluminiu. 

Butyrospermum Parkii

Acest arbore produce fructe asemanatoare cu fructul de avocado, dar mai mici. Pentru obtinerea untului de shea pulpa fructelor este inlaturata iar nucile sunt sparte si zdrobite. Pasta obtinuta este supusa unui proces de purificare si rafinare prin metode traditionale, dupa retete perfectionate de familiile de producatori de-a lungul mai multor generatii. Untul de shea astfel purificat are o consistenta cremoasa si culoare alb – fildes.

 

Untul de shea este produs de arborele de Karité, un arbore ce creste in mod spontan in savana africana avand o durata de viata de pana la 3 secole. Incepe sa produca fructe dupa 15 ani,  ajunge la maturitate in jurul varstei de 25-30 ani iar perioada de maxima productivitate este intre 50-100 ani, ceea ce constituie principalul inconvenient in cultivarea sa.

Nu exista comentarii.

Doar utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

15 Produse similare: